فارس: مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران با بیان اینکه دولت در ساخت نیروگاه وارد نمیشود، گفت: ۲ نیروگاه برق هر کدام به ظرفیت ۵۰۰ مگاوات در تهران احداث خواهد شد که هزینه ساخت هر نیروگاه ۲۵۰ هزار یورو خواهد بود.
سیدزمان حسینی اظهار داشت: فاز اول و مقدماتی ساخت دو نیروگاه هر کدام به ظرفیت 500 مگاوات در منطقه ورامین توسط بخش خصوصی انجام و تمام شده است و عملیات اجرایی آن نیز پس از طی مراحل انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه فاز مقدماتی ساخت این دو نیروگاه انجام شده و بخش خصوصی نسبت به تهیه زمین و دیوارکشی اقدام کرده است، تاکید کرد: هزینه ساخت نیروگاه برق برای هر کیلوات ساعت 500 یورو است و هر 500 مگاوات نیز بالغ بر 500 هزار کیلووات ساعت خواهد شد، بنابراین هزینه این نیروگاهها بالغ بر 250 هزار یورو (حدود یک هزار میلیارد تومان) میشود.
حسینی با تاکید بر اینکه در حال حاضر موافقتنامه ساخت این دو نیروگاه منعقد شده است، گفت: ساخت دو نیروگاه 500 مگاواتی در منطقه ورامین در مراحل ابتدایی است و بهنظر میرسد، این طرحها با تامین به موقع اعتبار طی پنج تا شش سال آینده به ثمر نشسته و وارد مدار شوند.
وی ادامه داد: طبق اولویتبندی صورتگرفته از سوی وزارت نیرو و شرکت توانیر به مرور در حال پرداخت بدهی به بخش خصوصی هستیم و شرکت برق منطقهای نیز به طور مشخص 300 میلیارد تومان به بخش خصوصی بدهکار است که به تدریج در حال پرداخت این بدهیها هستیم.
به گفته مدیر عامل شرکت برق منطقهای تهران ،عمده بدهیهای شرکت برق منطقهای به بانکها و پیمانکاران است.
وی گفت: اوج بار ثبتشده در سه استان تهران، قم و البرز در تابستان امسال به هشتهزار و 962 مگاوات رسید که در مقایسه با سال گذشته 5.4 درصد افزایش یافته است.
وی افزود: حداکثر پیک شب در تابستان نیز به هشتهزار و 383 مگاوات رسید که درمقایسه با سال گذشته 6.4 درصد افزایش یافته است.