تهرانی نیوز - پايگاه اطلاع رسانی تهرانی نيوز

[نسخه مخصوص چاپ ]

SHAHRDARINEWS.COM


از سال 2040 به بعد ازدواج لازم نیست!
تاريخ خبر: چهارشنبه، 29 ارديبهشت 1395 ساعت: 08:25
با پیشرفت فناوری نوین و شیوه های مدرن که به انسان در کارهای روزمره کمک می کند، دانشمندان پیش بینی می کنند که شیوه زندگی کنونی در آینده از بین خواهد رفت و جایگزین های جدیدی برای شیوه های خوردن غذا، آموزش و بارداری طبیعی رواج خواهد یافت.

العالم: با پیشرفت فناوری نوین و شیوه های مدرن که به انسان در کارهای روزمره کمک می کند، دانشمندان پیش بینی می کنند که شیوه زندگی کنونی در آینده از بین خواهد رفت و جایگزین های جدیدی برای شیوه های خوردن غذا، آموزش و بارداری طبیعی رواج خواهد یافت.

"جیمی متسل" عضو شورای فناوری و امنیت آتلانتیک گفت: پیشرفت در زمینه باروری آزمایشگاهی به معنی پایان بارداری طبیعی در آینده است.   
 
پایگاه اینترنتی "اکسپرس" انگلستان گزارش داد، فناوری های نوین به والدین اجازه انتخاب ژن هایی را می دهد که می خواهند فرزندانشان بر اساس آن ایجاد شده و حتی به آنان کمک می کند تا از بسیاری از بیماریها مصون بمانند.
 
دانشمندان در سال های گذشته شیوه هایی را برای نمونه گیری از ژن در مراحل اولیه برای آگاهی از اینکه به چه نوع بیماری مبتلا می شوند و همچنین نوع درمان آن ابداع کردند.      
 
این موضوع در آینده توسعه خواهد یافت و باعث حذف روابط جنسی برای بچه دار شدن در سال 2040 میلادی خواهد شد.    
 
گفته شده که هدف از جایگزین هایی که دانشمندان می خواهند به جای روابط جنسی طبیعی ارائه دهند؛ جلوگیری از انتقال بیماری و حفظ انسان در برابر زیان های ناشی از اینگونه روابط است.  
 
دانشمندان معتقدند، انسان قادر خواهد بود بدون روابط جنسی طبیعی بچه دار شود به ویژه که در آینده هزینه لقاح مصنوعی کاهش خواهد یافت.
 
امید به بقا و ادامه نسل برای انسانها فطری است. این امر در حقیقت یک نوع کمال برای او محسوب می شود. امروزه پیشرفت‌های علمی سبب شده است که بسته شدن نطفه انسان و دیگر حیوانها، از غیر راه شناخته شده (آمیزش) امکان پذیر گردد؛ لقاح مصنوعی یعنی لقاح خارج از رحم، یا تولید انسان بیرون از رحم، بدون آمیزش مشروع یا نامشروع وهمچنین تولید درون رحمی انسان، از طریق کاشتن یا تلقیح، از مسائل نو‌خاسته‌ای است که به اقتضای پیشرفت زمان و دگرگونی‌های علمی مطرح شده و درمیان ادیان مختلف همچنان مخالفانی دارد و جدال درباره آن در محافل علمی و دینی و مذهبی همچنان ادامه دارد.