دنیای اقتصاد: به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران؛ در نشستی که با حضور رئیس و برخی مدیران این مرکز، رئیس موزه فرش ایران و اعضای اتحادیه فرش تبتی چین (CTCA) در محل مرکز ملی فرش ایران تشکیل شد، طرفین بر همکاری دوسویه بر محور ارتباط و تبادل فرهنگی تاکید کردند. در این نشست رئیس مرکز ملی فرش ایران با تاکید بر قدمت، اصالت، تنوع، گستردگی و نام نیک فرش دستباف ایران گفت: فرش میتواند محمل و بهانه خوبی برای ارتباطات فرهنگی و شناخت بیشتر دو ملت از یکدیگر باشد.
حمید کارگر با اشاره به پراکندگی تولید فرش در طول چند هزار سال در سرزمین ایران گفت: در همه مناطق ایران اعم از شهرها، روستاها و میان ایلات و عشایر فرش ایرانی با تنوع زیاد در طرح و نقش و رنگ بافته میشود و این هنر با آداب و رسوم و خرده فرهنگهای اقوام مختلف ایرانی آمیخته شده و میتواند بیانکننده پیامهای فرهنگی پرشماری باشد.
در پایان این نشست یادداشت تفاهمی بین مرکز ملی فرش ایران و اتحادیه فرش تبتی چین مبادله شد که همکاری در بهبود نمایشگاه فرش شینینگ، همفکری در ایجاد موزه فرش ایران در چین و برگزاری سمینار علمی و فرهنگی برای معرفی هنری و فرهنگی فرش به مردم دو کشور از مفاد آن است.