به گزارش گروه پارلمان شهری تهرانی نیوز،خزانه دار شورای شهر تهران گفت: درآمد حاصل از تبلیغات محیطی ۳۰۰ میلیارد تومان بوده و نمی دانیم در سازمان زیباسازی چه اتفاقی میافتد چرا که عقب ماندگی ۳۰۰ درصدی را نسبت به بودجه مصوب شاهد هستیم.
حبیب کاشانی در دویست و شصت و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در ارائه گزارش حساب درآمد و هزینه شهرداری تهران در مردادماه سال ۱۴۰۳، گفت: شهرداری تهران عملکرد خود را باید تا پانزدهمین روز ماه بعد ارائه دهد. در حقیقت شهرداری تهران ۱۵۹ هزار میلیارد تومان برای امسال در نظر گرفت که درآمدها ۱۱۹ هزار میلیارد تومان، منابع حاصل از واگذاری داراییهای سرمایهای ۱۶ هزار میلیارد تومان و منابع حاصل از واگذاری دارایی مالی ۱۴ هزار میلیارد تومان است.
وی افزود: ۴۳ هزار و ۲۴۴ میلیارد تومان عملکرد نقد و بیش از سه هزار میلیارد تومان عملکرد غیر نقد است. در فصل اول درآمدها بایستی در پنج ماهه امسال ۵۰ هزار میلیارد تومان وصول می شد که ۳۵ هزار میلیارد تومان وصول شده و معادل ۷۰ درصد است.
وی با بیان اینکه چهار هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از درآمدهای تیر و مرداد کسر شده است، ادامه داد: با توجه به اینکه عمده ساخت و سازها در تابستان اتفاق میافتد قابل تأمل است که در تیر و مرداد که باید بیشترین درآمد را داشته باشیم، در مرداد چهار هزار میلیارد تومان درآمد کمتری داشتهایم.
وی تاکید کرد: در عوارض ارزش افزوده باید ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در سال وصول شود اما در پنج ماهه ۴۰۹ میلیارد تومان وصول شده که سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از رقم مصوب پنج ماهه عقب هستیم. همچنین ۱۶ هزار و ۸۲۴ میلیارد تومان در سه کد عقب هستیم و این کدها محقق نشده است. در لکه گیری و ترمیم حفاری مردمی اختلاف فاحشی وجود دارد و قرار بود در پنج ماهه ابتدایی سال ۱۰۰ میلیارد تومان حاصل شود که بیش از ۲۰ میلیارد تومان وصول شده است. در تیرماه ۶۸ میلیارد تومان وصول شده اما در مردادماه رقم ۲۵ میلیارد تومان اعلام شده است.
خزانه دار شورای شهر تهران با اشاره به اینکه درآمد حاصل از تبلیغات محیطی ۳۰۰ میلیارد تومان بوده و نمی دانیم در سازمان زیباسازی چه اتفاقی می افتد چرا که عقب ماندگی ۳۰۰ درصدی را نسبت به بودجه مصوب شاهد هستیم گفت: بد است که در برخی کدهای درآمدی شاهد درآمد صفر هستیم.سود ناشی از سهم شهرداری در سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد تومان بوده که هزار میلیارد تومان عقب هستیم.
وی افزود: در جدول آیتمهای افزایشی شورا مبلغ عوارض را افزایش داد و فعالیت ها مطلوب بوده و قرار بود در پنج ماهه ۱۲ هزار میلیارد تومان محقق شود که ۱۴ هزار میلیارد تومان محقق شده است. در واگذاری املاک نیز درآمدها نسبت به رقم مصوب بیشتر بوده است. در وصول مطالبات و چک های دریافتی قرار بود ۳۰۰ میلیارد تومان وصول شود که هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان وصول شده است.
وی ادامه داد: در بخش هزینهها در بخش نقدی اعتبار ابلاغی در هزینهای، تملک دارایی مالی و سرمایه ای ۱۲۲ هزار و ۸۷۳ میلیارد تومان ابلاغ شده اما با تخصیص اعتبار ۴۳ هزار و ۶۱۴ میلیارد تومان و عملکرد ۱۵ هزار و ۴۹۵ میلیارد تومان درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار ۳۵ درصد است.
کاشانی تاکید کرد: در هزینههای غیرنقدی ۲۱ هزار و ۱۳۷ میلیارد تومان ابلاغ شده که با تخصیص هشت هزار و ۱۵۳ میلیارد تومان و عملکرد ۹۲۳ میلیارد تومان درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار ۱۱ درصد است. در مجموع هزینه های نقدی و غیرنقدی رقم ابلاغی ۱۴۴ هزار میلیارد تومان است. با تخصیص اعتبار ۵۱ هزار و ۷۶۷ میلیارد تومان و پرداخت نقدینگی ۵۵ هزار میلیارد تومان و عملکرد ۱۶ هزار میلیارد تومان درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار ۳۱ درصد است.
وی ادامه داد: در عملکرد پنج ماهه منتهی به مردادماه سال ۱۴۰۳ در مجموع وصول نقد و غیرنقد مبلغ ۴۷ هزار و ۲۰۸ میلیارد تومان بوده که مبلغ ۱۷ هزار و ۱۱۲ میلیارد تومان آن معادل ۳۶ درصد پایدار و ۳۰ هزار میلیارد تومان آن معادل ۶۳ درصد ناپایدار است. در مجموع در وصول نقد و غیر نقد ۱۶ هزار و ۸۹۳ میلیارد تومان عقب هستیم.
خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه درآمدهای ناشی از توسعه شهر باید در پنج ماه ابتدایی ۲۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بود اما ۱۶ هزار و ۹۷۰ میلیارد تومان وصول شده است گفت: ۱۱ هزار و ۶۲۹ میلیارد تومان کمتر از برنامه مصوب پنج ماهه سال ۱۴۰۳ وصول شده است.