دکتر محمد امیدیان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: زمانی که ریزش به دلیل آسیب در ناحیه ساقه موها باشد از آنجا که ریشه سالم است، مو دوباره رشد خواهد کرد. ولی در صورتی که ریزش آن ریشهای باشد، غیرقابل برگشت خواهد بود.
وی با اشاره به علل ریزش موی غیرقابل برگشت عنوان کرد: بیماریهای التهابی و عفونت پیاز مو از علل ریزش موی غیرقابل برگشت است که جهت درمان آن باید هر چه سریعتر اقدام به متوقف کردن بیماری اصلی کرد.
این متخصص پوست و مو با بیان این که گاه ایجاد تغییر در سیستم داخلی بدن نیز موجب ریزش مو از نوع برگشتپذیر میشود، گفت: بروز تغییراتی در بدن مانند کمکاری تیروئید، در پیش گرفتن رژیمهای غذایی سخت و کمخونی موجب ریزش مو میشود که برای درمان آن باید علل زمینهای مربوط را اصلاح کرد.
امیدیان افزود: برخی دختران و زنان عادت دارند موهای خود را خیلی محکم ببندند که همین امر موجب ایجاد فشار زیاد به ریشه موها و ریزش آن میشود. باید توجه داشت در هفتهها و ماههای ابتدایی که موها با فشار بسیار زیادی بسته میشوند، ریزش مو احساس نمیشود ولی در طولانی مدت حتما موجب آسیب جدی بویژه در ناحیهای که بیش از اندازه در معرض فشار قرارگرفته، خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در پیشگیری از ریزش مو گفت: نیاز افراد به مواد مغذی متفاوت است، اما به طور کلی کمبود و عدم مصرف کافی مواد معدنی، آهن، پروتئین و غیره در ریزش مو تاثیر زیادی دارد.
این متخصص پوست و مو اظهار کرد: ریزش مو ارتباطی به کوتاهی و بلندی آن ندارد، اما چون ریزش موهای بلند بیشتر به نظر میرسد، افراد فکر میکنند در صورت کوتاه کردن موی خود، میزان ریزش آن کمتر میشود.