تسنیم: داریوش ارجمند در نشست خبری هفتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور اظهار کرد: هنر و ورزش دو مقولهای است که در همه دانشگاههای دنیا به آن اهمیت میدهند زیرا دانشجویان دارای ذهنهای جوان و نگاههای متفاوتی هستند و این مولفهها فرصتهای غنیمتی است.
وی با انتقاد به معضل کنکور و همان مشکل همیشگی قیف معکوس ادامه داد: دانشگاه مسیری است که آدمها با فرهنگهای مختلف به فراگیری علم میپردازند و این در حالی است که دانشجویان پزشکی نیز که بالغ بر 7 سال طولانیترین زمان تحصیل مربوط به آنها است کمتر با دل و روح انسان سروکار دارند.
این بازیگر مطرح سینما و تلویزیون با بیان اینکه تمام دانشمندان به نوعی به مولفههای ادبیات پرداختند عنوان کرد: بنابر این دانشجویان پزشکی که همیشه با جسم سروکار دارند و حتی بهترین جراحیها نیز در ایران به ثبت رسیده است باید به روح و روان خود که همان اخلاقمعنوی است بپردازند.
وی با اشاره به اینکه اخلاق بهداشتیترین روش زندگی است گفت: متاسفانه در اخلاقیات دچار بیماری هستیم که نمونههای بارز آن را در سبقتها در خیابان و معضل اعتیاد مشهود است. بنابر این پیشنهاد میکنم وزارت بهداشت برای ارتقای اخلاق بودجه و همچنین جشنواره و مسابقه اجرا کند.
ارجمند با برشمردن پنج حوزه علم، فلسفه، هنر، مذهب و عرفان به عنوان پایههای مهم در ارتقای روح و روان انسانها عنوان کرد: امروز ما مشاهده میکنیم یک اثر هنری به مانند گلهای آفتابگردان ونگوگ آنقدر با ارزش است که به عنوان ثروت هلند به حساب میآید.
وی در خاتمه با تاکید مجدد بر اهمیت ارتقای هنر در دانشگاهها علیالخصوص دانشگاههای علوم پزشکی کشور خاطرنشان کرد: دانشجوی پزشکی که سالیان سال با جسم سروکار دارد باید با بهرهگیری از هنر و ادبیات روح خود را صیقل دهد.
هفتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی کشور با اهداف تقویت فضای فرهنگی و هنری و همچنین ایجاد بستری برای بروز و ظهور استعدادهای هنری دانشجویان و در نهایت ترویج فرهنگ سلامت با بهرهمندی از ابزار هنر برگزار میشود.