به گزارش گروه آموزش و فرهنگ سازی تهرانی نیوز، سردار حسین رحیمی در حاشیه دیدار مردمی در مرکز ۱۹۷ به موضوع ترافیک تهران پرداخت و افزود: ترافیک عصرگاهی به خصوص در نیمه دوم سال مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده است.
سردار رحیمی گفت: یکشنبه شب وضعیت ناهنجاری را به واسطه برگزاری چند نمایشگاه شاهد بودم که این ترافیک از ساعت ۱۶ شروع و تا ساعت حدود ۲۲ ادامه داشت، به طوری که اطراف نمایشگاه و صدا و سیما قفل شده بود.
سردار رحیمی ادامه داد: قضیه ترافیک مسئلهای نیست که در یک نقطه متمرکز باشد، چرا که آثار آن را در معابر دیگر نیز شاهدیم و در عرض نیم ساعت آثار بعدی این ترافیک را در رسالت، همت و حکیم نیز شاهد بودیم.
فرمانده انتظامی پایتخت افزود: چندین بار به مسئولین نمایشگاهها تذکر دادیم که اگر نمایشگاهی پرمخاطب است آنها را با هم برگزار نکرده و یا زمان افتتاحیه و اختتامیه نمایشگاهها را با هم نگیرید. متأسفانه هیچکس به این حرفها فکر نمیکند، بنابراین انگار راهی نمانده تا از مسئولان قضایی درخواست کنیم که وارد جریان ترافیک تهران شوند و دستگاههای کمکار و آنهایی را که همراه نیستند پای کار بیاورند.
وی گفت: ترافیک تهران نیازمند طراحی راه جدید است؛ باید به حمل و نقل عمومی توجه شود؛ معابر بسته و خصوصی باز شده و سرویس ادارات و سازمانها نیز احیا شوند.
فرمانده انتظامی پایتخت با تأکید بر این مطلب که ترافیک تهران راه برونرفت دارد، گریزی به بازه زمان افزایش ترافیک در پایتخت زد و گفت: از ساعت ۱۶ تا ۱۹ اوج ترافیک را شاهدیم، به خصوص در مناطق مرکزی که کل تهران را تحت پوشش قرار میدهد.
وی در خصوص طرح ترافیک پایتخت اعلام کرد: پلیس به وضعیت طرح ترافیک جدید ایرادهایی داشت که آنها را به شهرداری ارائه کردهایم؛ اعتقاد داریم که ترافیک عصرگاهی مشکلاتی را برای شهروندان به وجود میآورد و باید ساعتش در نیمه دوم سال کاهش پیدا کند.
وی گفت: پلیس به جدیت موضوع آلودگی هوا و خودروهای دودزا را دنبال میکند. همکاران بنده به سرعت سر صحنه تصادف حضور پیدا میکنند تا منجر به ترافیک نشود و تقریباً جایی نیست که ترافیک به علت حضور نیافتن طولانیمدت پلیس ایجاد شده باشد.
سردار رحیمی ادامه داد: در آخرین جلسه شورای ترافیک که رئیس پلیس راهور در آن حضور داشت تأکید بر همافزایی، همراهی و همدلی بود، اما متأسفانه کمتر تحرک میبینیم که کسی بخواهد به وضعیت ترافیک رسیدگی کند؛ همچنین کمتر عمل میبینم که به وضعیت آلودگی توجه کنند. متأسفانه جلسات بیهوده و تکراری است و باید دستگاههای ذیربط به مسئولیت خود عمل کنند و بگویند برای کاهش ترافیک چه کرده اند.
وی گفت: ترافیک معضلی است در تهران که با اعصاب و روان مردم بازی میکند و جلسات نمادین باید به کارشناسی تبدیل شود و دستگاههای ذیربط پاسخ دهند که در راستای مسئولیت خود چه اقداماتی تاکنون انجام دادهاند.
سردار رحیمی افزود: غیر از اینکه منتظر باد و باران باشیم هیچ کاری انجام نمیدهیم؛ ابزار در اختیار پلیس نیست. دستگاهها باید زیرساختها و بسترها را فراهم کنند و پلیس مدیریت و بهرهبرداری کند. چرا که پلیس بودجهای در این رابطه ندارد، اما در تمام صحنهها حضور پیدا میکند.
فرمانده انتظامی پایتخت ادامه داد: پلیس طرح ساماندهی موتورها را با توجه به اینکه هم تلفات جانی داشتند و هم نظم و انضباط را به چالش کشیده بودند اجرایی کرده، اما باید دستگاههای مختلف بدانند که چه کمکی به پلیس کردند؛ از این بابت انتظار داریم به عنوان نهادی که مدیریت ترافیک با آن است بقیه بگویند که چه کردهاند؛ من در چند سال اخیر تغییر و تحولی در زیرساختها ندیدم.
سردار رحیمی گفت: وقتی عنوان کردند که ماشینهای دودزا جمعآوری شود پلیس وارد عمل شد درخصوص تغییر محدوده طرح ترافیک نیز ما کوتاه آمدیم و موارد را انجام دادیم. اما ترافیک عصرگاهی اعصاب و روان مردم را به هم ریخته که باید در این خصوص اقدام شود.
فرمانده انتظامی پایتخت گفت: مهمترین علت مراجعه مردم به مرکز ۱۹۷، موضوع خلافی خودرو است.
سردار حسین رحیمی در حاشیه دیدار مردمی در مرکز ۱۹۷ گفت: مردم در مراجعات خود به این مرکز، موضوعات و شکایات خود را درخصوص پلیسهای تخصصی اعم از راهنمایی و رانندگی، امنیت و آگاهی مطرح کردند.
فرمانده انتظامی پایتخت افزود: بحث خلافی خودرو بیشترین موردی بود که شهروندان در مراجعه به مرکز ۱۹۷ اعلام کردند؛ در این رابطه تلاش شد با تخفیف خلافی و مساعدت رضایت مردم را فراهم کنیم.
وی گفت: پلیس اماکن و پلیس امنیت در رده دوم و مواد مخدر، دزدی و موضوعات دیگر در ردههای بعدی علت مراجعه مردم به ۱۹۷ بود.
سردار رحیمی با بیان این مطلب که از ابتدای سال تاکنون ۶ جلسه ملاقات حضوری با شهروندان برگزار شده است بر تلاش فرماندهی تهران بزرگ مبنی بر رفع مشکلات مردم تاکید کرد و گفت: خوشبختانه توانستهایم رضایتمندی مردمی را کسب کنیم.