خبرگزاری میزان: سروان صاحبکاران اظهار کرد: در این شیوه خانمهای جوان را فریب داده و از آنان خواسته میشود تا برای تکمیل فرایند ثبت نام و به کارگیری ضمن ارسال مدارک هویتی و تصاویر خود مبالغی را نیز پرداخت کنند که حتی در برخی از موارد این خانمها را به محلهای نامشخص دعوت می کنند که میتواند خطرات فراوانی برای آنان به همراه داشته باشد.
این مقام انتظامی گفت: هرگونه فعالیت در زمینه مشاوره شغلی و ارائه خدمات كاریابی و همچنین بانك اطلاعاتی از فرصتهای شغلی و جویندگان كار، توسط اشخاص حقیقیو حقوقی، صرفا با دریافت مجوز امكانپذیر است.
سروان صاحبکاران در مورد کلاهبرداری و سوءاستفاده از دختران جوان در شبکههای مجازی نیز هشدار داده و گفت: کلاهبرداران در شبکههای اجتماعی حضور پیدا کرده و با تبلیغ مدلینگ، دختران جوان را جذب کرده و آنها را فریب داده تا تصاویرشان را ارسال و به عنوان مدل استخدام شوند.
وی افزود: این افراد بعد از عکاسی یا دریافت تصاویر از خانمها در ادامه عکسهای بیشتری از آنها میخواهند. سپس از آنها میخواهند که به خواستههای آنان تن دهند و تهدید میکنند که اگر خواستهشان را عملی نکنند، عکسهای آنها را در شبکههای اجتماعی منتشر خواهند کرد.
مسئول پليس فتا استان گلستان از خانوادهها و خصوصا خانمهای جوان که بیکار هستند خواست به هیچ عنوان به وعدههای دروغین مطرح شده در فضای مجازی که منبع معتبری ندارند اعتنا نکرده و فقط به موسسات کاریابی مجاز و معتبر مراجعه و اطلاعات شخصی و هویتی خود را به راحتی در اختیار افراد غیرمجاز قرار ندهند.
سروان صاحبکاران در پایان گفت: فضای مجازی و شبکههای اجتماعی توسط کارشناسان این پلیس به صورت شبانه روزی رصد میشود و شهروندان محترم میتوانند در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه این موارد را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی با ما در میان بگذارند.