به گزارش گروه آموزش و فرهنگ سازی شهرداری نیوز، رئیس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: اقدامات شهرداری تهران برای ساخت مساجد در تاریخ بلدیه بی نظیر است و تجلیل از ائمه جماعت براساس قدردانی از کسانی است که در راه تبلیغ و هدایت مردم و آگاه کردن مردم نسبت به مسایل دینی و اجتماعی زحمت می کشند.
حجت الاسلام ناصحی با بیان اینکه در مناطق ائمه جماعت در نشست فصلی و هم اندیشی گرد هم می آیند و در آنجا برای مساجد و کارهای فرهنگی برنامه ریزی می شود نیز گفت: این مراسم تجلیل می تواند در دیگر مناطق نیز برگزار شود.
رئیس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به آسیب های اجتماعی موجود گفت: متاسفانه آسیب های اجتماعی بلایی برای جامعه شده و تکدی گری، کودکان کار، اعتیاد، اشتغال و عفاف و حجاب بحث های بسیار مهمی است که از جمله آسیب های اجتماعی است.
وی افزود: کسانی که می توانند در این راستا خدمت بکنند و مردم و جامعه را آگاه کنند ، همین علما و روحانیون در مساجد هستند.
حجت الاسلام ناصحی تصریح کرد: اگر برای 22 آسیب اجتماعی ملموس و مشهودی که ما امروز در جامعه مشاهده می کنیم چاره اندیشی نشود براساس مطالعات کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورا و کارشناسان حوزه و دانشگاه ، 30 آسیب اجتماعی پنهان در پس این آسیب های مشهود یکی پس از دیگری ظهور و بروز می کند.
وی تاکید کرد: کسانی که کار فرهنگی می کنن باید احساس مسئولیت کنند و مقام معظم رهبری سالها است که دغدغه مسایل فرهنگی و اجتماعی دارند و به عناوین مختلفی گاهی به عنوان شبیخون فرهنگی، گاهی به عنوان ناتوی فرهنگی و همچنین رخنه فرهنگی اعلام کرده اند و این نکته هشدار دهنده بسیار مهم است.
این عضو شورای اسلامی پایتخت ادامه داد: امروز نهادها ، سازمان ها و وزارت خانه هایی که مسئولیت دارند مثل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، وزارت آموزش و پرورش ، وزارت علوم ، سازمان تبلیغات اسلامی ، شورای انقلاب اسلامی و حوزه و دانشگاه ها باید به میدان آمده و مشکلات را حل کنند.
وی با بیان اینکه ما مردمی معتقد و پایبند به مسایل دینی و اجتماعی داریم چطور نمی توانیم مشکلات فرهنگی را حل کنیم نیز گفت: براساس اعتقادات راسخ دینی ملت ما و جوانان ما است که انقلاب کردیم و مردم براساس این ایدئولوژی و اعتقاد مشکلات اقتصادی را تحمل می کنند.
حجت الاسلام ناصحی اذعان داشت: زمینه کار کاملا مساعد است و باید کار کرد تا از این آسیب های اجتماعی نجات یابیم.
وی با اشاره به 2000 مسجد پایتخت و فقیر بودن تهران از نظر داشتن مساجد نیز گفت: در روزهای آغازین کار در شورای چهارم ، 400 مسجد محله ای را در شورا مصوب کردیم و احداث این مساجد در دستور کار شهرداری قرار گرفت.
رئیس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در تهران کمبود سرانه مسجد داریم نیز اظهار داشت: در طول 100 سال تاریخ بلدیه، شهرداری در این دوره براساس حقوق شهروندی و وظیفه اخلاقی در ساخت مساجد ورود پیدا کرده و این همه امکانات را به وجوده آورده است.