به گزارش گروه حمل و نقل و ترافیک شهرداری نیوز، معاون شهردار تهران پیش بینی کرد که از زمان نهایی شدن طرح پروژه بیمارستان فوق تخصصی هستهای ولایت، ساخت این مجموعه درمانی و تحقیقاتی طی چهار سال انجام می شود.
مازیار حسینی اظهار کرد: تا زمانی که طرح کلی پروژه نهایی نشود نمیتوان به طور قطع درباره مراحل ساخت، نظر قطعی داد اما با توجه به امکانات و توان اجرایی مدیریت شهری در اجرای این پروژه، پیش بینی می کنیم ظرف مدت چهار سال، این بیمارستان تخصصی را با زیربنای 100 تا 120 هزار متر مربع احداث کنیم معاون شهردار تهران اعلام کرد: متأسفانه متوسط زمان اجرای پروژههای ساخت بیمارستان در کشور در حال حاضر بین 15 تا 19 سال است که این موضوع عمر مفید بنای ساختمان های بیمارستانی را نیز تحت تاثیر قرارداده است. وی تاکید کرد: اگر در عمل بتوانیم این بیمارستان هزار تخت خوابی را ظرف مدت چهار سال به اتمام برسانیم به طور قطع نقطه عطفی در پروژههای بیمارستان سازی کشور خواهد بود. حسینی خاطر نشان کرد: در حال حاضر تنها فاز یک طراحی این بیمارستان در مراحل پایانی قرار دارد؛ اما به محض پایان مطالعات و طراحی ، طرح جامع باید در کمیسیون ماده پنج و در ادامه در شورای عالی معماری و شهرسازی مراحل تصویب را طی کند تا بدین ترتیب کار ساخت آن آغاز شود.
معاون شهردار تهران اظهار کرد: همزمان با بحث عمرانی ، موضوع پرورش نیروی متخصص هم باید دنبال شود و در این راستا خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی تهران برای بحث بهره برداری انتخاب شده است و به احتمال زیاد انستیتو سرطان دانشگاه تهران نیز با ساخت بیمارستان فوق تخصصی هستهای ولایت، در این مجموعه مستقر میشود. حسینی افزود: در مراحل طراحی به دنبال آن هستیم تا مشخص شود چه تجهیزات مناسبی می توانیم برای بیمارستان فوق تخصصی تهیه کنیم که این تجهیزات مبتنی بر دانش هسته ای باشد و بتوانند در اجرای درمان ها کربن تراپی و پروتونتراپی مورد استفاده قرار گیرند.
تفاهم نامه احداث اولین بیمارستان هستهای کشور در چهارم آبان ماه سال گذشته در بوستان ولایت با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ، وزیر بهداشت و شهردار تهران و جمعی از مسئولان شهری و کشوری امضاء شد و براین اساس مقرر شد که این بیمارستان تخصصی هزار تختخوابی هستهای در بوستان ولایت احداث شود.