این کارشناس بازار سرمایه افزود: یکی از اصول سرمایه گذاری در بورس چشم انداز بلندمدت داشتن است و به طور قطع کسانی که با این دید در بورس وارد و صبوری کرده اند در بلندمدت برندگان حضور در معاملات بازار سهام بوده اند.
وی اضافه کرد: متاسفانه فرهنگ سازی مناسب در بازار سهام کشور در این زمینه صورت نمی گیرد که شاید یکی از دلایل آن نفع بردن برخی افراد از وجود جو هیجانی در بورس است.
این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر این که نوسان ذات بازار است اذعان داشت: بر این اساس نباید با دید کوتاه مدت دنبال سود بردن در بورس بود و اگر سرمایه گذاری با چشم انداز بلندمدت در بازار سهام انجام شود، نوسانات کوتاه مدت تاثیری در تصمیم گیری سهامداران نخواهد داشت.
وی در خصوص شرایط فعلی بازار سرمایه نیز گفت: خوشبختانه در حال حاضر جو روانی مثبت همراه با خوشبینی در بورس حاکم است و با توجه به ورود حقوقی ها به میدان بورس و نیز نقش پررنگ تر آنها در معاملات، می توان برای ورود به بازار سهام جهت سرمایه گذاری توصیه هایی به افراد مختلف داشت.
زارع چشم انداز بازار تا پایان سال را مثبت و متعادل عنوان کرد و افزود: در صورتی که ریسک هایی همچون اجرای برجام و رفع تحریم ها کمرنگ شود وضعیت بازار سهام به مراتب بهتر و پررونق تر خواهد شد.
وی در خصوص تاثیر سیاستهای پولی بانک مرکزی بر بازار سهام نیز اذعان داشت: بدون شک کاهش سود بانکی و نرخ تسهیلات اثرات مثبتی را بر صنایع و بنگاههای تولیدی و در پی آن بازار سهام خواهد داشت که البته این موضوع نیز اتفاقی میان مدت و زمانبر است و می تواند به عنوان یکی از دلایل رونق بورس مطرح باشد.
این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر این که متاسفانه با اجرای برجام به سادگی از موضوع ورود سرمایه خارجی به اقتصاد و بورس کشور می گذریم تصریح کرد: تا موانع موجود در اقتصاد و بازار سرمایه کشور حل نشود سرمایه خارجی به اقتصاد و بورس ورود نخواهد کرد و مسئولین این روزهای اقتصاد و بازار سهام کشور باید در آینده پاسخگوی این موضوع باشند که چرای برای تسهیل شرایط و از بین بردن موانع ورود سرمایه خارجی به بورس اقدامی انجام ندادند.