سرویس فرهنگی «فردا»: جبهه پایداری که اکنون مشعوف از استیضاح وزیر علوم است و برخی از اعضای ارشد آن تصور می کنند که مجلس را در این جریان مدیریت کرده اند لذا برای تسخیر هیات نظارت بر مطبوعات تدارک دیده اند .
طولانی شدن روند انتخاب نماینده قوه مقننه در هیأت نظارت بر مطبوعات و چالشهای صحن علنی مجلس پیرامون آن اگر چه فی نفسه چندان مطلوب نیست ولی برای اهالی مطبوعات نشانه اهمیت رسانه و حساسیت نمایندگان ملت نسبت به آن است.
رسانه ها به عنوان دیده بان جامعه در عصر ما اهمیت روزافزونی یافته اند و نقشی که می توانند در اطلاع رسانی صادقانه، صحیح و سریع و نیز نقد عالمانه و سازنده و نظارت عمومی بر عملکرد مسئوولین و دستگاهها و روشنگری و فرهنگ سازی در جامعه ایفا کنند جایگاه رسانه و مطبوعات را بی بدیل ساخته است.
مطبوعات آزاد و قانونمند با ارتقاء امید و اعتماد در جامعه،سرمایه اجتماعی را تقویت می کنند و با ایجاد فضای سالم برخورد و تبادل اندیشه ها روند رشد و تعالی فکری و فرهنگی جامعه را سرعت می بخشند.
هیأت نظارت بر مطبوعات به عنوان یک نهاد فراقوه ای، که علاوه بر نمایندگان سه قوه، نمایندگانی از حوزه علمیه ، جامعه مطبوعات و نخبگان جامعه نیز درآن حضور دارند. در واقع تضمین کننده آزادی قانونمند مطبوعات و تحقق رسالت رسانه در نظام اسلامی است.
نماینده قوه مقننه که از سوی مجلس در هیأت نظارت بر مطبوعات حضور می یابد باید منتخب اکثریت نمایندگان مجلس باشد تا بتواند از سوی خانه ملت ،در واقع قاطبه مردم را در این هیأت نمایندگی کند.
بر اساس آئین نامه مجلس، کمیسیون فرهنگی حداقل دو برابر تعداد مورد نیاز را به صحن مجلس معرفی می کند که در این زمینه هر دو نماینده معرفی شده از سوی کمیسیون از فراکسیون اقلیت مجلس واز اعضا ونزدیکان جبهه پایداری هستند.
جبهه پایداری که اکنون مشعوف از استیضاح وزیر علوم است وبرخی از اعضای ارشد آن تصور می کنند که مجلس را در این جریان مدیریت کرده اند،لذا بر ای تسخیر هیات نظارت بر مطبوعات تدارک وسیع دیده اند .این درحالی است که نگاه افراطی و محدود کننده حبهه پایداری به رسانه نمی تواند برآیند مجلس بشمارآید .جبهه پایداری به جبران شکست جدی در انتخابات گذشته مقابله با سیاستهای دولت روحانی را در دستور کار خود قرار داده والبته در این مقابله از مرحله نقد فراتر رفته و از تخریب دولت نیز رویگردان نیست .این در حالی است که نظر اکثریت نمایندگان براساس آموزه های رهبر فرزانه انقلاب ،حمایت از دولت وهمکاری با رئیس جمهور همراه با نقد سازنده وایفای نقش نظارتی مجلس است . در عرصه مطبوعات و رسانه نیز نگرش اکثریت قاطع نمایندگان بر توسعه مطبوعات و تضمین آزادیهای قانونمند رسانه هاست.
انتظار بحق نمایندگان این است که در چنین شرایطی کمیسیون به حداقل بسنده نکرده و نمایندگان بیشتر و مقبول تری را به صحن مجلس معرفی کند و در انتخاب این افراد نیز بنحوی عمل نماید که افراد معرفی شده برآیند اکثریت مجلس باشند تا نمایندگان گزینه های بیشتری را برای انتخاب فرارو داشته باشند و منتخب خود را با رأی قاطع و بالا به هیأت بفرستند.
همچنانکه نمایندگان محترم مجلس با حساسیت روند انتخاب نماینده خود را برای هیأت نظارت بر مطبوعات پیگیری می کنند و در تلاش هستند تا فردی را برگزینند تا اکثریت مجلس را نمایندگی کند، اهالی رسانه و مطبوعات نیز با دقت و حساسیت - و البته نگرانی - تصمیم مجلس را رصد می کنند و انتظار دارند خانه ملت، نماینده ای را برای هیأت نظارت بر مطبوعات برگزیند که با سعه صدر و اعتقاد به آزادیهای قانونمند مطبوعات، پیشران توسعه مطبوعات در کشور باشد.