معاون درمان پژوهشکده سرطان سینه جهاد دانشگاهی با اشاره به افراد مستعد این نوع سرطان گفت: زنان نباید از این بیماری بترسند چون ترس مانع از اقدام به موقع در درمان میشود.
خبرگزاری فارس: نسرین السادات علوی گفت: خطر ابتلا به سرطان سینه در افرادی بالا است که در خانواده آنها بیش از یک نفر مبتلا به این سرطان وجود دارد و نقص ژنتیکی که ابتلا به سرطان پستان را افزایش میدهد، در فرد یا خانواده درجه اول آنها اثبات شده باشد.
معاون درمان پژوهشکده سرطان سینه جهاد دانشگاهی بیان کرد: در برخی موارد وجود یک ضایعه پیش سرطانی مانند تغییرات سلولی دیده شده در یک توده که در حال حاضر سرطانی نیست اما استعداد تبدیل به آن را دارد، پزشکان متخصص پستان را وادار به تجویز داروهای پیشگیری کننده از این بیماری میکند.
جراح و متخصص بیماریهای سینه با تاکید بر اینکه زنان نباید از این بیماری بترسند چون ترس مانع از اقدام بهجا و به موقع میشود، افزود: مراجعه به موقع و شروع درمان میتواند از پیشرفت و وخیم شدن بیماری پیشگیری کند، پزشک معالج نیز مجبور به برداشتن پستان یا درمانهای پر عارضه دیگر نمیشود.
علوی در پایان گفت: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به زنان و تشویق به معاینات دورهای بهوسیله خود فرد و پزشک میتواند کمک زیادی به تشخیص به موقع این بیماری و درمان سریع و اثر بخش این بیماری کند و فرد مبتلا بدون نیاز به برداشتن سینه به زندگی عادی خود ادامه دهد.