رمان «پسر طلایی» نوشته شیلپی سومایا گودا با ترجمه زهرا کمالالدینی راهی بازار کتاب شد.
به گزارش ایسنا، در معرفی ناشر از این رمان که در ۳۷۸ صفحه با قیمت ۴۰۰ هزار تومان در کتاب تداعی منتشر شده، آمده است: «پسر طلایی» رمانی است درخور تأمل که با نگاهی عمیق و انسانی به پیچیدگیهای هویت، خانواده و فرهنگ میپردازد.
داستان زندگی آنیل، از دل جامعهای هندی، در این کتاب روایت میشود که به عنوان بزرگترین پسر خانوادهای بزرگ، وارث مسئولیتهای سنگینی است که از پدرش به ارث برده. او درحالیکه باید نقش رهبری خانواده را ایفا کند، با فشارهای اجتماعی، خانوادگی و درونی خود دست و پنجه نرم میکند.
لینا صمیمیترین دوست دوران کودکی اوست. این دو دوست دوران کودکی، جداییناپذیر هستند و با ارتباطشان پا را فراتر از شرایط و ناهمسانی سطح طبقاتی خانوادههایشان میگذارند. با فشارها و سختیها در بزرگسالی مسیر زندگیشان از هم جدا میشود. آنیل به امریکا سفر میکند تا رؤیای خود را برای پزشک شدن دنبال کند و در تلاش است خود را در جهانی مملو از تضادهای درونی و اجتماعی بیابد. در حالی که لینا در هند خانه محبوبش را ترک میکند و به شوهرش در دهکدهای دور ملحق میشود و با زندگی و خانواده جدیدش با مشکلات غیرمنتظرهای روبهرو میشود.
سومایا گودا با نثری دلنشین و پراحساس، کشمکشهای درونی شخصیتها و مبارزه آنها با مسائل هویتی و فرهنگی را به طور ماهرانهای به تصویر میکشد.
این رمان، داستانی است از عشق، فداکاری و در نهایت، کشف خود، که در آن دنیای قدیم و جدید، سنتها و مدرنیته، در کنار هم قرار میگیرد و جریانی از تغییر و تحول را بهوجود میآورد. «پسر طلایی» خواننده را به سفری پرمعنا میبرد، سفری که در آن نه تنها تاریخ هند، بلکه عمق احساسات انسانی و جستوجوی معنای زندگی به شکلی بینظیر و جذاب روایت میشود.
شیلپی سومایا گودا نویسنده کانادایی هندی برنده جایزه نیویورک تایمز و نویسنده پرفروش بینالمللی به شمار میرود که در حال حاضر به همراه خانوادهاش در کالیفرنیا زندگی میکند. او در سال ۱۹۷۰ متولد شد و در تورنتو، انتاریو (کانادا) بزرگ شد. در دوران دانشگاه، یک تابستان را به عنوان داوطلب در یک پرورشگاه هندی گذراند که ایده اولین رمانش را از آن کسب کرده است. رمان «پسر طلایی» در سالهای ۲۰۱۵-۲۰۱۶ در سراسر جهان منتشر شد و توانست عنوان پرفروشترین کتاب بینالمللی شماره ۱، برگزیده باشگاه کتاب تارگت، برگزیده خریداران کاستکو و برنده جایزه ادبی فرانسه، Prix des Lyceens Folio بشود.