جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: سه شنبه، 14 فروردين 1403     
باقری: با رونق تولید بسیاری از موضوعات قابل حل است

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر می‌خواهیم که شعار سال تحقق پیدا کند و جهش و رونق تولید رقم بخورد، باید نگاهی جهادی نسبت به اجرای سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری وجود داشته باشد و مشارکت مردم در اداره کشور از طریق اقتصاد در سال جاری مورد توجه قرار بگیرد.

حجت الاسلام مهدی باقری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: طی سال‌های گذشته رهبری به درستی مسیر کلی کشور را موضوع تعالی اقتصادی کشور قرار دادند و از آنجایی که مهمترین مشکل کشور و چالش کشور به صورت جدی در حوزه اقتصاد است طبیعتاً برنامه‌ریزی‌ها نیز باید اقتصادی باشد؛ رهبری نیز برای هماهنگی عمومی در کشور هر سال بخشی از حوزه اقتصاد را به عنوان اولویت و شعار سال معرفی کرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه راه پیشرفت کشور رشد اقتصادی است، به عناوین شعارهای سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: رهبری حول محور مسائل اقتصادی یک سال را با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نام گذاری و تاکید کردند که برای رشد اقتصادی موانع باید برطرف شوند. ایشان همچنین یکی از سال‌ها را نیز با عنوان «جهش تولید» نام گذاری کردند به این معنا که اگر قرار باشد بصورت عادی کار برای رونق تولید پیش برود، نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت بلکه باید جهشی در کار باشد تا مشکلات اقتصادی که حل آنها با فعالیت‌های عادی و روزمره سال‌ها زمان می‌برد، سریع‌تر برطرف شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه «با رونق تولید بسیاری از موضوعات قابل حل است»، تاکید کرد: عناوینی که به عنوان شعار سال انتخاب می‌شوند، یک بسته اقدام عملیاتی جامع در کشور محسوب می‌شود و اینکه هر سال یک موضوع به عنوان شعار سال از سوی رهبری مورد توجه و تذکر قرار می‌گیرد به این معنا نیست که مسائل مرتبط با شعار سال‌های قبل حل شده است بلکه آن موضوعات همچنان باید مورد توجه قرار بگیرند، چراکه همه آنها نیاز کشور محسوب می‌شوند.

باقری عنوان کرد: اگر می‌خواهیم که شعار سال تحقق پیدا کند و جهش و رونق تولید رقم بخورد، باید نگاهی جهادی نسبت به اجرای سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری وجود داشته باشد و موضوعاتی نظیر مردمی سازی و واگذاری اقتصاد به مردم، خصوصی سازی، کم کردن تصدی‌گری دولت و همچنین مشارکت مردم در اداره کشور از طریق اقتصاد از جمله اولویت‌هایی است که باید در سال جاری مورد توجه قرار بگیرند.  

وی با بیان اینکه «ما مشارکت‌های اجتماعی و سیاسی را داریم اما آنچه که در فرآیند رشد و تعالی کشور بسیار اثرگذار است حضور اقتصادی مردم و مشارکت آنها در اقتصاد است»، عنوان کرد: کاهش تصدی‌گری‌های دولت و نهادهای شبه دولتی در امور اقتصادی و ورود مردم به عرصه اقتصاد بصورت جدی و مشارکت آنها در این حوزه می‌تواند به تحقق جهش تولید کمک کند. اگر مردم حضور نداشته باشند امکان رقم خوردن رفتار جهادی و جهش در اقتصاد وجود ندارد.

نماینده مردم زنجان در مجلس گفت: مجلس شورای اسلای طی سال‌های گذشته به تمام موضوعاتی که به عنوان شعار سال از سوی رهبری تعیین شده‌ است، ورود کرده و قوانین لازم را وضع کرده‌ است و خلاء قانونی در این زمینه وجود ندارد اما پیگیری اجرای قوانین و نظارت جدی بر موضوعات اقتصادی که مجلس درباره آنها قانون وضع کرده، از جمله اقداماتی است که باید در راستای تحقق شعار سال از سوی قوه مقننه مورد توجه قرار بگیرد. همچنین کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز مسئولیت دارند تا با پیگیری‌های خود به مورد توجه قرار گرفتن مشارکت مردم در موضوع جهش تولید و افزایش این مشارکت را از دستگاه‌های مختلف مطالبه کند.

باقری در پایان با بیان اینکه «مجلس باید پیگیری کند که دولت به تکالیف خود به نحو احسن عمل نماید»، اظهار کرد: در سال پیش رو دولت باید این عزم جدی را داشته باشد که مشارکت مردم را پای کار بیاورد و نقش خود را به درستی ایفا کند. معتقدم که تاکنون دولت در جهت‌گیری‌های اساسی کشور خیلی خوب عمل کرده است و امیدوارم که میزان اثر بخشی فعالیت‌های دولت افزایش یابد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: