به گزارش گروه عمران شهری تهرانی نیوز،معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با اشاره به اسکن آسفالت معابر تهران توسط سامانه PMS گفت: در ایام نوروز، کیفیت آسفالت معابر اصلی پایتخت، به صورت مکانیزه در حال پایش است.
هادی حقبین درباره برنامه اقدامات این معاونت در سال جدید گفت: در تلاشیم با تسریع در عملیات اجرایی پروژههای فنی و عمرانی تهران، نقش بسزایی در پویش امیدوافتخار سال ۱۴۰۳ ایفا کنیم.
وی افزود: در همین راستا، بر عملیات اجرایی «شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره)» و فازاول«آزادراه شهید شوشتری» به عنوان کلانپروژههای تسهیلگر در تردد شهروندان متمرکز خواهیم بود. همچنین در بخش اصلاح تقاطعهای ناقص و احداث تقاطعهای غیرهمسطح جدید، با هدف کوتاهتر شدن دسترسیها و صرفهجویی در مصرف سوخت و زمان شهروندان از ماههای ابتدایی سال جدید پروژههای متعددی به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی درباره بهسازی روکش آسفالت معابر پایتخت نیز توضیح داد: با وجود عقبماندگیهای قابل توجه در تولید و اجرای آسفالت معابر پایتخت در سنوات گذشته، سیر صعودی اجرای آسفالت معابردر دوره ششم مدیریت شهری مشهود است؛ به گونهای که در سال ۱۴۰۲ از مرز یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن عبور کردیم و نشان از رشد ۱۰۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ و قریب به ۳ برابری نسبت به سال ۱۴۰۰ بود.
ارزیابی کیفیت آسفالت بزرگراههای تهران در ایام نوروز با اسکنر
حقبین درباره سازوکار تعیین اولویت اجرای آسفالت در تهران نیز گفت: به موازات بررسی گزارشهای مردمی ثبت شده در سامانه ۱۳۷ پلاس و ارزیابیهای نواحی و مناطق ۲۲گانه از کیفیت آسفالت معابر، بررسی ویژهای برروی روکش آسفالت معابر اصلی پایتخت از جمله بزرگراهها صورت میگیرد. بر همین اساس، از روزهای پایانی اسفندماه ۱۴۰۲، وضعیت روسازی معابر اصلی پایتخت به صورت مکانیزه در حال پایش است.
وی با اشاره به فعالیت خودروی اسکنر سطح جاده (PMS) در ایام نوروز افزود: تاکنون وضعیت آسفالت بزرگراههایی نظیر شهید همت، زینالدین و چمران و نیز بزرگراههای آزادگان، مدرس و صیاد شیرازی به طول ۱۶۳۵ «کیلومتر_خط» مورد ارزیابی قرار گرفته و خروجی این ارزیابیها، با توجه به منابع در دسترس برای بهسازی روکش آسفالت بزرگراهها، ملاک تخصیص بهینه منابع خواهد بود.
حقبین ضمن ابراز امیدواری نسبت به پایان فرآیند اسکن معابر در تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ گفت: برای بررسی دقیق وضعیت آسفالت شریانهای اصلی پایتخت، هر یک از خطوط بزرگراهها به صورت جداگانه مورد ارزیابی قرار میگیرند و به این ترتیب، بیش از ۳۶۵۰ کیلومتر_خط پیمایش نیاز بوده که گزارش آن به صورت روزانه تدوین و ارسال میشود.