جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: دوشنبه، 29 خرداد 1402     
همه کلاهبرداری ها قبل از این، سوءتفاهم بود

فرهیختگان: باند بزرگی با شکار افراد معتاد و زباله‌گرد و بی‌خانمان و حتی از طریق جذب افراد عادی (زن و مرد)، با جلب اعتماد آنها شرکت صوری به اسم‌شان ثبت کرده و با سوءاستفاده قانونی در صدور چک به نام یک شخص حقیقی یا حقوقی، اقدام به گرفتن ده‌ها فقره چک در شعب بانکی در تهران (تا ۵۰۰ فقره برای هر نفر) کرده‌اند

ابتدا اعتماد این افراد را که معتاد یا زباله‌گرد یا حاضر به همکاری هستند با وعده ماهانه چندین میلیون تومان دستمزد جلب کرده و با افتتاح حساب در بیش از 10 بانک یا بیشتر، به تعداد زیادی دسته‌چک برای معامله در مدت کوتاه دریافت می‌کنند و بصورت شبکه‌ای از طریق یکی از پلتفرم‌های آگهی و... اقدام به خرید و فروش و کلاهبرداری می‌کنند. 

کلاهبرداران مدارک هویتی و خط موبایل مربوط به چک‌های طعمه را می‌گیرند که امکان بستن چک‌ها یا حساب‌ها یا برداشت پول حضوری وجود نداشته باشد. حتی روی حساب‌ها تسهیلات هم گرفته شده که چون بدون ضامن و ناشی از کارکرد حساب بوده، نکول می‌شود. 

 یک مالباخته چک‌های صیادی می‌گوید: «کلاهبرداران در مرحله بعدی برای این افراد کم‌بضاعت دسته‌چک دریافت می‌کنند. فرد کم‌بضاعتی را شناسایی کرده‌اند که چندین دسته‌چک داشته و همه این چک‌ها را کلاهبرداران در مقطع کوتاهی خرج کرده‌اند. این فرد کم‌بضاعت که «ج-ت» نام داشته، حاشیه‌نشین اقمار تهران بوده و بیکار است. گفته می‌شود مجموع سرمایه این فرد حتی به پنج‌میلیون تومان هم نمی‌رسد اما در 12 روز 393 فقره چک برگشتی به مبلغ 108 میلیارد تومان به نام او به بانک‌ها آمده است. 

همه کلاهبرداری ها قبل از این، سوءتفاهم بود

کلاهبرداران به نام فرد کم‌بضاعت از بانک‌های مختلف دو دسته‌چک 100 برگی و تعدادی دسته‌چک دیگر دریافت کرده بودند. وی می‌گوید اینکه چگونه این همه چک به نام فردی کم‌بضاعت از بانک‌های مختلف صادر شده، سوالی است که سیستم بانکی باید پاسخ آن را بدهد و ضروری است سیستم قضایی و نهادهای انتظامی و امنیتی به آن ورود کنند.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: