به گزارش گروه حمل و نقل عمومی و شهری تهرانی نیوز، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: اگر در حوزه کشاورزی صرفهجویی شود بسیار راهگشا خواهد بود و در شرایط فعلی به مردم پایتخت کمک میکند.
مهدی پیرهادی با اشاره به مشکل کم آبی در تهران، اظهار کرد: متأسفانه در چند سال اخیر کم آبی به موضوع چالش برانگیز کشور و تهران تبدیل شده و میزان بارندگی ها کاهش قابل توجهی داشته است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه کاهش بارندگی زنگ خطر و هشدار برای مدیران و شهروندان بوده است، یادآور شد: با توجه به اینکه کمآبی منجر به توسعه بیابانها، فرونشست زمین، ایجاد گرد و غبار و تهدید سلامتی مردم میشود و به نوعی زنجیرهای از مسائل شکل میگیرد، باید کمآبی به صورت ریشهای بررسی و حل شود.
وی با تأکید بر نقش وزارت جهاد کشاورزی در مدیریت مصرف آب، خاطرنشان کرد: هوشمندسازی اقدامات در حوزه کشاورزی باید سرعت بیشتری بگیرد؛ استان تهران از گیاهان و تولیدات آب بر استفاده میکند و بهرهگیری از روش غرقابی را همچنان در تهران شاهد هستیم به طوریکه ۶۰ درصد از آب استان در حوزه کشاورزی مصرف میشود.
پیرهادی با بیان اینکه کمتر از ۳۰ درصد آب در استان صرف شرب میشود، گفت: اگر در حوزه کشاورزی صرفه جویی شود بسیار راهگشا خواهد بود و به مردم پایتخت کمک خواهد کرد.
وی با اشاره به جمعیتپذیری شهر تهران، یادآور شد: باید ببینیم که تهران برای چه جمعیتی تعریف شده است؛ اگر جمعیت استان تهران با ۲۰ میلیون نفر به ۴۰ میلیون نفر برسد، این پرسش مطرح میشود که آیا ظرفیت این میزان جمعیت را دارد؟
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه پایتخت ۱۲ میلیون نفر جمعیت روزانه دارد و باید دید که توان و کشش جمعیت بیشتر را خواهد داشت یا خیر؟، گفت: ما در آب، انرژی، حمل و نقل و آلودگی هوا با چالش روبهرو هستیم و این نشان میدهد که تهران بیش از این ظرفیت ندارد و یا باید ظرفیت جدیدی ایجاد کنیم تا بتواند پاسخگوی جمعیت باشد و یا باید برای جمعیت پذیری تهران فکر کنیم.