جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: سه شنبه، 2 خرداد 1402     
طلبه‌ها دوست ندارند امام جماعت شوند!

 سال‌هاست انتقادات بسیاری درباره انفعال مساجد کشور مطرح می‌شود و دلسوزان به دنبال احیای کارکردهای مساجد هستند. در مساجد امام جماعت مدیر ذاتی مسجد است، اما زمانی که مسجدی فاقد امام است، چگونه می‌تواند فعال باشد؟

امیرحسین کسائی در فارس نوشت: همه مذاهب الهی و آسمانی و بسیاری از مکتب‌های بشری که تکیه‌گاه اجتماعی داشته‌اند، انتخاب و تعیین مکانی را به عنوان یک پایگاه خاص برای انجام برنامه‌ها و مراسم مخصوص خود لازم دانستند. مسیحیان به کلیسا و یهودیان به کنیسه و زرتشتیان به آتشکده می‌رفتند
 
طلبه‌ها دوست ندارند امام جماعت شوند! 

طلبه‌ها به جذب در ادارات بیش‌تر تمایل دارند
 
حال باهم چند اطلاعات و آمار غیررسمی درباره حضور طلبه‌ها در مساجد را ببینید:
 
​۱ـ طلبه‌ها بعد از فارغ‌التحصیلی علاقه‌مند به جذب در ادارات و نهادها و ... هستند و حضور به عنوان امام جماعت مسجد اولویت آخر آنان است.
 
​۲ـ حجت‌الاسلام حریزاوی، قائم‌ مقام سازمان تبلیغات اسلامی: متاسفانه کسی مسئولیت امام جماعت را قبول نمی‌کند و در استانی مانند بوشهر تنها ۲۰ درصد مساجد، امام جماعت دارند، زیرا باید به ۱۰ نهاد پاسخگو باشند.
 
۳ـ طلبه‌ای که به عنوان امام جماعت در مسجد حضور پیدا می‌کند و برای رفع نیازهای معیشتی خود مجبور است در یک اداره هم مشغول کار شود؛ بنابراین تنها یک وعده نماز جماعت برگزار می‌کند و در باقی ساعات در مسجد بسته است.
 
۴ـ جایگاه و شأن امام جماعت در میان طلبه‌ها مانند قبل نیست و افول کرده است.
 
​۵ـ در مجموع از حدود ۶۳ هزار مسجد شیعی کشور، حدود ۲۹ هزار مسجد از یک تا سه وعده نماز جماعت دارند و بیش از ۵۰ درصد مساجد خالی است.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: