به گزارش گروه پارلمان شهری تهرانی نیوز، رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران گفت: تلاش ما این است که سامانهای و الکترونیکی شدن کامل عوارض شهرسازی و نوسازی و فیشهای نظارت فنی که در گذشته به صورت دستی بود، در سه ماهه اول امسال به نتیجه برسد.
احمد صادقی با بیان اینکه ما همچنان در سال جاری بر شهرداری غیرحضوری اصرار داریم، اظهار کرد: لازمه دستیابی به این هدف نیز، ایجاد زیرساختهای شهرداری هوشمند است و برای رسیدن به آن، باید تعدادی از زیرساختها را تغییر دهیم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه امسال با جدیت، اجرایی شدن شهرداری هوشمند برای تحقق شهرداری غیرحضوری را پیگیری خواهیم کرد، یادآور شد: یکی دیگر از برنامههای ما، ایجاد زیرساختهای لازم برای بارگذاری بخشی از اطلاعات در سامانه شفافیت است که تعدادی از این زیرساختها در ایام منتهی به سال جدید ایجاد و تکالیف در سامانه بارگذاری شد.
وی همچنین تصریح کرد: بخشهایی از سامانه شفافیت نیاز به رفع ابهام دارد که در جلساتی که با شهرداری تهران برگزار کردهایم، قرار بر این شده که شهرداری این ابهامات را در قالب پرسش و استفساریه در شورا مطرح کند و ما پاسخ دهیم تا بتوان تمامی تکالیف را یک به یک در سامانه بارگذاری کرد.
صادقی با بیان اینکه بودجه هوشمندسازی در سال جاری رشد چندانی نداشته است، خاطرنشان کرد: این بودجه در حد نگهداشت است اما با توجه به اینکه هوشمندسازی در تمامی اقدامات شهرداری تهران، معاونتها، سازمانها، شرکتها و مناطق لحاظ میشود، از بودجه طرحهای این نهادها برای هوشمندسازی نیز استفاده میشود و به نوعی هر برنامهای بودجه هوشمندسازی را در خود دارد.
رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به عملکرد شهرداری در حوزه هوشمندسازی طی سال گذشته، تأکید کرد: با توجه به حملات سایبری به سامانههای شهرداری در سال قبل، نتوانستیم مسئولیتها را آنچنان که باید انجام دهیم اما اطمینان داریم با توجه به اقدامات زیرساختی مثبتی که در سال قبل انجام شد، شهروندان تهرانی امسال اتفاقات محسوسی را در حوزه هوشمندسازی شاهد باشند.
وی در پایان یادآور شد: تلاش ما این است که سامانهای شدن کامل عوارض شهرسازی و نوسازی و فیشهای نظارت فنی که در گذشته به صورت دستی بود، در سه ماهه اول امسال به نتیجه برسد.