سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه ۱۹ درصد مدارس سطح کشور فرسوده بوده و نیازمند مقاومسازی و بهسازی هستند گفت: اگر در منطقهای، یک فضای آموزشی وضعیت بحرانی دارد بایستی طبق ضوابطی که وجود دارد برنامهریزیهایی برای رفع مشکلات انجام شود.
حمیدرضا خانمحمدی در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به پرسشی مبنی بر وضعیت مدارس ناایمن در تهران با توجه به هشدارهای چندباره سازمان مدیریت بحران و آتش نشانی در این باره اظهار کرد: موضوع ایمنی دانشآموزان در کلاسهای درس برای ما بسیار مهم است و در اولویت کاریمان قرار دارد.
وی افزود: به طور کلی ۱۹ درصد مدارس سطح کشور فرسوده بوده و نیازمند مقاومسازی و بهسازی هستند.
سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه اگر در منطقهای، یک فضای آموزشی وضعیت بحرانی دارد بایستی طبق ضوابطی که وجود دارد برنامهریزیهایی برای رفع مشکلات انجام شود گفت: در این صورت لازم است دانشآموزان جابهجا شده و در محیطهای دیگری استقرار یابند تا نسبت به مقاوم سازی و بهسازی مدرسه اقدام کنیم.
خانمحمدی اضافه کرد: اما درباره میزان و نوع مدارس ناایمن بر اساس ضوابط و استانداردهای موجود باید جلسات کارشناسی دقیقی برگزار و وضعیت احصاء شود تا بتوان درباره آن اعلام نظر نهایی کرد.
وی همچنین درباره وضعیت تخصیص اعتبارات ساخت مدارس گفت: پیگیریهای بسیاری در حال انجام است تا بتوانیم تخصیصهایی را بگیریم؛ تخصیص ما از محل تبصره ۱۴ ، صفر بوده است. همکاری خوبی با سازمان برنامه و بودجه داریم و وعده دادند که به ما کمک کنند، کمااینکه قبل از فصل سرما نیز عددی را برای تامین وسایل گرمایشی مدارس تزریق کردند.
سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره اعتبارات تخصیصی برای تامین وسایل گرمایشی مدارس اظهار کرد: از محل بند ب ماده ۶۵ قانون الحاق که مربوط به عوارض گاز است ۷۲۵ میلیارد تومان در اختیار ما قرار گرفت تا بتوانیم استانداردسازی سیستمهای گرمایشی و سرمایشی مدارس را با اولویت مناطق کمبرخوردار به سرانجام برسانیم.