مهر: علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: پیش بینی میشود از هر 3 نفر شهروند ایرانی، یک نفر دچار اختلالات روانی باشد که آمار قابل توجهی است.
وی دلایل ایجاد اختلالات روانی در ایران را اینگونه برشمرد: «ماشینیتر شدن جامعه، دوری از معنویت، تکانههای اقتصادی و تورم، چالشهای اجتماعی، تغییر الگوی زیستی، دوری از نقش خانوادهها به عنوان لنگرگاههای عاطفی در مقابله با اختلالات اجتماعی، تکانههای روزمره استرس زا و افزایش استفاده از فضای مجازی از جمله عواملی است که در بروز این ارقام نگران کننده دخیل است».
زالی با بیان اینکه «استان تهران در کنار استان بوشهر بالاترین مقام را در میان دیگر استانهای این کشور در زمینه بالا بودن اختلالات روانی از آن خود کرده است»، افزود: «در بستر اجتماعی جامعه فعلی بروز اختلالات روانشناختی رو به افزایش است و به طور طبیعی گروههای شغلی پرخطر در معرض مخاطرات متعدد و تکانههای روانی بسیاری هستند که بر سایر ابعاد عمومی و اجتماعی اثرگذار خواهد بود».
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در سالهای اخیر بروز اختلالات روانی در جامعه ایرانی نسبت به سالهای قبل روند صعودی را تجربه کرده به طوری که آمار حدود 20درصدی در سال 80، در سالهای اخیر 12 درصد افزایش داشته است.