روزنامه شرق: مردی که با همکاری دوستش برای گرفتن انتقام از پدرزنش اقدام به آتشزدن چندین خودرو کرده و باعث مرگ تلخ چهار شهروند شده بود، با حکم دادگاه بههمراه همدستش به پرداخت دیه و حبس محکوم شد.
به گزارش خبرنگار ما، این متهمان در سال 92 با ریختن بنزین روی چند ماشین و ایجاد آتشسوزی، چهار نفر را به کام مرگ کشانده بودند. شامگاه بیستوششم بهمن سال 92 در پارکینگ یک مجتمع مسکونی ششطبقه در سعادتآباد آتشسوزی رخ داد که در جریان آن، سه خودروی سمند، لندکروز و پرادو منفجر شدند و دو مرد 31 و 33ساله و دو زن 24 و 59ساله که همگی از ساکنان همان ساختمان بودند، جان سپردند.
در بررسیها روشن شد داماد یکی از ساکنان ساختمان از مدتی قبل پدرزنش را تهدید به آتشسوزی کرده بود. به این ترتیب، متهم 35ساله به نام محسن بازداشت شد و به اجیرکردن دوستش ابوذر برای آتشافروزی انتقامجویانه اعتراف کرد.
با اعترافهای دو متهم، برای ابوذر به اتهام چهار فقره قتل عمدی و برای محسن به اتهام معاونت در چهار جنایت کیفرخواست صادر و پرونده آنها به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. دو متهم در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستادند. محسن ادعا کرد فقط قصد آتشزدن لاستیک خودروی پدرزنش را داشت. او گفت: همسرم به پشتوانه پدرش از من جدا شده و فرزندم را هم با خود برده بود. آنها کاری کردند که دادگاه من را صالح به نگهداری از فرزندم تشخیص نداد و بچه را به مادرش سپرد. من از اینکه نمیتوانستم فرزندم را ببینم، خیلی ناراحت بودم و این موضوع خیلی اذیتم میکرد. یک روز با دوستم ابوذر درددل کردم و به او گفتم پدرزنم عامل همه این بدبختیهاست و میخواهم از او انتقام بگیرم. قرار بود روی لاستیک ماشین پدرزنم بنزین بریزد و ماشین او را آتش بزند، اما ابوذر زیادهروی کرد و کل ساختمان آتش گرفت.
ابوذر نیز گفت: من فریب حرفهای محسن را خوردم و نقشه او را اجرا کردم؛ ولی هرگز فکر نمیکردم این آتشسوزی موجب مرگ چهار نفر شود. من شرمنده اولیایدم هستم و طلب بخشش دارم. در پایان جلسه، قضات وارد شور شدند و ابوذر را به قصاص و محسن را به زندان محکوم کردند، اما هر دو متهم به رأی صادرشده اعتراض کردند و پرونده برای رسیدگی به دیوان عالی کشور رفت. قضات دیوان رأی صادرشده را نقض کردند و پرونده را برای رسیدگی مجدد به شعبه همعرض بازگرداندند. قضات دیوان عالی کشور اعلام کردند با توجه به اینکه قصد قتل وجود نداشته، عمل نیز مستقیما کشنده نبوده و قصد متهمان آتشزدن لاستیک بوده است، عمل متهم از مصادیق قتل عمدی محسوب نمیشود. به این ترتیب، متهمان در شعبه 4 دادگاه کیفری استان تهران یکبار دیگر پای میز محاکمه رفتند.
داماد انتقامجو در این جلسه گفت: من با پدرزنم خصومت داشتم و فقط میخواستم او را بترسانم، ولی راضی به مرگ کسی نبودم. اصلا قرار بر کشتن کسی هم نبود. ما فکر نمیکردیم آتشزدن یک لاستیک چنین فاجعهای را درست کند و از کرده خود بسیار پشیمان هستیم.
ابوذر نیز درحالیکه سرش را پایین انداخته بود، ابراز پشیمانی کرد و گفت: من فریب حرفهای دوستم را خوردم و دست به این کار زدم. قبول دارم اشتباه بزرگی مرتکب شدهام، اما باور کنید قصد قتل نداشتم و حتی فکرش را هم نمیکردم چنین فاجعهای رخ بدهد. من نه مقتولان را میشناختم و نه دشمنی با آنها داشتم. بارها از اولیایدم عذرخواهی کردم و یکبار دیگر هم درخواست دارم من را حلال کنند و ببخشند.
در پایان جلسه، قضات وارد شور شدند و با توجه به مدارک موجود در پرونده، ابوذر را به پرداخت دیه و هشت سال زندان محکوم کردند. محسن نیز به سه سال زندان محکوم شد.