جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: شنبه، 27 ارديبهشت 1399     
اجرای طرح ترافیک نیازمند ایجاد پروتکل جدید است

 به گزارش گروه نگاه پارلمان به شهر تهرانی نیوز، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس با یادآوری اینکه اجرای طرح ترافیک در کمیسیون عمران شورای شهر تهران بررسی شده تاکیدکرد که لازم است پروتکلی جدید بر اساس مطالعات این کارشناسان جهت تحقق این مهم ایجاد شود.

محمد محمودی‌شاه‌نشین در مورد اجرای مجدد طرح ترافیک بعد از شب‌های قدر در شرایطی که از تعداد کافی وسایل حمل و نقل عمومی جهت تردد با حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی برخوردار نیستیم، گفت: ما با چند چالش در کنار هم مواجه هستیم که باید در خصوص آنها به یک جمع‌بندی برسیم و از سوی دیگر باید به این نکته هم توجه شود که کسب و کار و بازار نیز فعال شود تا مردم بیش از این با مشکلات اقتصادی مواجه نشوند.
 
نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما از یک سو می‌خواهیم ترافیک تهران، مشکلات زیست محیطی همچون آلودگی هوا و نظم و نظام مدیریت شهری را حل کنیم و هم انتظار داریم مردم فاصله‌گذاری استاندارد اجتماعی را رعایت کنند و از تجمع و تماس بین آنها در وسایل حمل و نقل عمومی هم جلوگیری شود.
 
وی تصریح کرد: اگر بخواهیم فاصله‌گذاری اجتماعی را مطابق با استاندارد تعیین شده رعایت کنیم تنها باید تعداد محدودی مسافر توسط وسایل حمل و نقل عمومی را جابجا کنیم و این مشکلاتی است که ضرورت دارد به آنها بپردازیم.
 
محمودی شاه‌نشین خاطرنشان کرد: ما نباید به هر کدام از این مشکلات به صورت صفر و یک نگاه کنیم به این معنا که یا هست یا نیست، چرا که نمی‌توان هیچ کدام از آنها را نادیده گرفت، بنابراین باید در این زمینه به یک جمع‌بندی برسیم و ضوابطی را تعیین کنیم که حداقل‌ها در خصوص هر کدام از آنها رعایت شود.
 
این نماینده مردم در مجلس دهم، یادآور شد: هم‌اکنون باید شرایطی ایجاد شود که تاجایی که امکان دارد بخشی از طرح ترافیک را به گونه‌ای اجرا کنیم که نقاطی که در آنها ازدحام خودروها ایجاد می‌شود را خلوت کنیم، همچنین مردم به کسب و کارشان برسند و فاصله‌گذاری اجتماعی هم رعایت شود.
 
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: کارشناسان فعال در حوزه راهنمایی و رانندگی و معاونت حمل و نقل شهرداری در نشستی در کمیسیون عمران شورای شهر تهران این موضوع را بررسی کرده و برای آن چارچوبی تعریف کرده‌اند تا با تغییر بخشی از مقررات و الزامات تا پایان خردادماه پروتکل جدیدی ایجاد کنند که چنانچه مورد تایید ستاد ملی مقابله با کرونا قرار گیرد، می‌توان یک رضایت نسبی ایجاد کرد، اما اگر بخشی‌نگری شود و هر حوزه‌ای مسیر خود را طی کند به نتیجه نخواهد رسید.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: