خبرگزاری ایرنا: پایگاه اینترنتی شبکه الجزیره قطر با انتشار«دفترچه راهنمای» سازمان جهانی بهداشت در خصوص پیکرهای متوفیان ناشی از ابتلا به ویروس کرونا (کووید ۱۹) آورد: این شایعه که اجساد افراد متوفی عامل انتقال این ویروس هستند، رد شده است.
همزمان با شیوع ویروس کرونا خبرهای ضد و نقیض زیادی در سایتها و فضای مجازی منتشر شد مبنی بر این که پیکر مبتلایان به این ویروس عامل انتقال آن است اما سازمان جهانی بهداشت با انتشار دفترچهای این شایعه را تکذیب کرد.
ترس از پیکرهای بیماران مبتلا به ویروس کرونا در ماه های اخیر باعث شده بود تا خویشاوندان و نزدیکان آنها از حضور و مشارکت از بیم مبتلا شدن به این ویروس در مراسم تدفین آنها اجتناب کنند که این هم ناشی از شایعاتی بود که در سایت ها و فضای مجازی منتشر می شد که سازمان جهانی بهداشت دیدگاه دیگری دارد. البته نباید فراموش کرد که شخصی که با پیکرهای بیماران کرونایی در تماس است، باید برای پیشگیری از انتقال بیماری از وسایل ضدعفونی و استریل استفاده کند. در صورت لمس آنها از طرف اعضای خانواده، باید احتیاط لازم را به کار گرفته و دستان خود را با پاککنندهها شسته یا استحمام کنند.
شایعه
پیکر بیمارانی که به ویروس کرونا مبتلا می شوند خود عامل انتقال این ویروس به دیگران هستند.
تکذیب شایعه
پایگاه اینترنتی شبکه الجزیره قطر با انتشار«دفترچه راهنمای» سازمان جهانی بهداشت در خصوص پیکرهای متوفیان ناشی از ابتلا به ویروس کرونا (کووید ۱۹) آورد: این شایعه که اجساد افراد متوفی عامل انتقال این ویروس هستند، رد شده است.
سازمان جهانی بهداشت در این دفترچه تاکید کرد: تاکنون هیچ گونه اطلاعاتی مبنی بر اینکه اجساد مردگان عامل انتقال ویروس کرونا است، دریافت نشده و همچنین هیچ موردی دال بر اینکه شخصی در اثر تماس با فرد متوفی به ویروس کرونا مبتلا شده، گزارش نشده است.
در دفترچه راهنما سازمان بهداشت جهانی همچنین آمده است که در تمام مدت باید کرامت فرد درگذشته و آداب و رسوم دینی و خواست و تمایل خانوادهاش در خصوص دفن جسد مدنظر قرار گیرد. همچنین باید مدت زمان مورد نظر برای انجام اقدامات لازم و کفن و دفن جسد در نظر گرفته شود و از تعجیل در این خصوص اجتناب کرد.