خبرگزاری مهر: علی رضا زالی، با اشاره به نشستی که با حضور مسئولان ارشد اجرایی، انتظامی، قضائی و نمایندگان مجلس در ستاد فرماندهی برگزار شد، افزود: در این جلسه پیشنهاد فنی و عملی ما عدم بازگشت ساعات کاری به حالت عادی بود و این امر که بدون تغییر در ساعات کار شرایطی فراهم شود که کارمندان ادارات به صورت شیفت بندی یا چرخشی فعالیت کنند و این اختیار به مسئولان سازمانهای اجرایی نیز داده شود.
فرمانده ستاد عملیات مدیریت مقابله با کرونا تصریح کرد: در جلسه کمیته فنی و شورای فرماندهی عملیات مقابله با کرونا در تهران با حضور استاندار، دادستان، مسئولان قضائی، نمایندگان مجلس رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، همگی اجماع بر این موضوع داشتند که ساعات کاری ادارات تغییر نکند اما آنچه اعلام شد مخالف این موضوع بود.
وی، خبر اعلام شده در خصوص بازگشت ساعات کاری ادارات را منطبق با نظر کمیته فنی ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران ندانست و افزود: از نظر علمی و فنی این کمیته کاملاً مخالف برگشت به ساعات کار عادی ادارات است زیرا کاهش ساعت کاری با هدف صیانت از سلامت آحاد شهروندی، کاهش سرایت پذیری و کاهش تردد در سطح شهر انجام شد و با توجه به اینکه شرایط تغییر چشمگیری نداشته و امکان بروز خطر و ابتلاء کما فی سابق وجود دارد ما مخالف تغییر ساعت کاری و بازگشت به روال عادی هستیم.
زالی با اشاره به جلسهای که با حضور فرماندهان سپاه برای انجام هماهنگیهای لازم در خصوص مقابله با کرونا برگزار شد، خاطرنشان کرد: در این نشست توافقات خوبی صورت گرفت و هماهنگیهای لازم در زمینه برنامههای لجستیکی، پشتیبانی و استفاده از ظرفیت بسیج و بسیج جامعه پزشکی در راستای مقابله با کرونا انجام پذیرفت.
به گفته وی، نیروی سپاه آمادگی خود را از نظر اعتباری، لجستیکی، تأمین نیروی انسانی و استفاده از ظرفیتهای بهداشتی و درمانی سپاه در تهران را اعلام کردند.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، شایعه ابتلای ۳۰ درصد مردم تهران تا پایان اسفند به کرونا در فضای مجازی را غیر علمی و کاملاً غیرکارشناسی برشمرد و افزود: این آمار کاملاً غیر کارشناسی و غیر واقعی است و در هیچ جای دنیا حتی در چین نیز این آمار اعلام نشده است.
زالی خاطرنشان کرد: کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا که به صورت شبانه روزی در زمینه رصد، پایش، برنامه ریزی، گمانه زنی و طراحی سناریوهای مختلف در زمینه کرونا در تهران فعالیت میکند چنین آماری را تأیید نکرده و آن را بسیار اغراق آمیز میداند.
وی، مردم را به استفاده از دستکش در هنگام بنزین زدن در جایگاههای سوخت توصیه کرد و گفت: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت بهترین شیوه انجام فرایند سوخت گیری توسط متصدیان و پرسنل جایگاه است تا با توجه به کمبود اقلام بهداشتی و دستکش بهتر بتوان از انتقال و شیوع ویروس پیشگیری کرد.