جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: شنبه، 14 دی 1398     
حلقه مفقوده دوگانه سوز کردن خودروها در لایحه بودجه 99

 به گزارش گروه نگاه پارلمان به شهر تهرانی نیوز، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: فقدان منابع مانعی در تحقق دوگانه سوز کردن خودروها مندرج در لایحه بودجه 99 خواهد بود.

فردین فرمند در خصوص موضوع پرداخت وام برای دوگانه سوز کردن خودروها مندرج در لایحه بودجه 99 دولت اظهار داشت: چالش‌های موجود در حوزه پرداخت مخارج از محل درآمدهای دولت به گونه‌ای است که به نظر می‌رسد این پیشنهاد قابلیت اجرایی ندارد.
 
وی افزود: نرخ هزار و 500 و 3 هزار تومانی بنزین در داخل و تفاوت قیمتی آن با نرخ 7 هزار تومانی فوب خلیج فارس پرداخت مابه‌التفاوت‌ها را دشوار می‌‌نماید.
 
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اجباری در خصوص این تصمیمات و اجرای آنها متوجه مجلس و دولت نیست، افزود: منابع پرداخت این وام‌ها در دسترس نیست.
 
فرمند با اشاره به اینکه در لایحه بودجه 99، 85 هزار میلیارد اوراق قرض‌الحسنه و فروش یک میلیون بشکه نفت در نظر گرفته شده است، بیان کرد: مگر فروش 1.5 میلیون بشکه نفت در نظر گرفته شده در لایحه 98 تاکنون محقق شده است.
 
وی ضمن تاکید بر اهمیت بحث دوگانه سوز کردن خودروها گفت: بودجه 99 می‌بایست به دولت عودت داده شود تا یک بودجه واقع‌بینانه ‌در خصوص منابع موجود و راهکارها بسته شود.
 
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در خصوص راهکارها تصریح کرد: می‌بایست قیمت حامل‌های انرژی را اصلاح و در حقیقت به قیمت واقعی عرضه کرد و پیش نیاز آن توانمند کردن مردم است.
 
فرمند با اشاره به گرانی قیمت بنزین در کشورهای همسایه گفت: می‌بایست همراه با توانمند کردن اقشار جامعه یارانه‌های پنهان و سوبسیدها حذف شود.
 
وی با اشاره به صرفه‌جویی 20 میلیون تومانی ناشی از افزایش قیمت بنزین گفت: بنزین و گازوئیل در حال حاضر تنها فرآورده‌ای است که به دور از دخالت‌ها و تحریم‌های آمریکا برای کشور ارزآوری به همراه دارد.
 
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جریان بررسی اصلاح قیمت بنزین در مجلس طی دو سال گذشته پیشنهاد بنده افزایش قیمت بنزین تا 10 هزار تومان بود، افزود: لازمه این افزایش قیمت تصویب پرداخت ماهانه 200 تا 240 هزار تومان به هر نفر ایرانی تحت عنوان یارانه بود و اینکه تحت هیچ عنوانی پرداخت آن متوقف نشود.
 
فرمند با اشاره به جمعیت 80 میلیونی کشور و وجود 19 میلیون خودرو در کشور گفت: می‌بایست در راستای مصرف بهینه سوخت کشور گاز به عنون یک سوخت پاک جایگزین بنزین شود اما تمامی اقشار جامعه دارای خودرو نیستند و از بنزین استفاده نمی‌کنند و متحمل فشار ناشی از افزایش قیمت بنزین می‌شوند.
 
وی با تاکید بر اصلاحات ساختاری و حذف یارانه‌های پنهان گفت: پرداخت وام برای دولت هزینه ایجاد می‌کند و وقتی منبع اشکال دارد بحث در خصوص هزینه جایی ندارد. منابع باید قابل وصول باشد و سپس هزینه‌ها و راهکارها و قابلیت اجرایی آن بررسی شود.
 
فرمند با ابراز خرسندی نسبت به خودکفایی کشور در حوزه دوگانه سوز کردن خودروها گفت: در بیان علت دوگانه سوز کردن خودروها بر ارزانی سوخت گاز تاکید می‌شود حال آنکه نباید مردم را به مصرف بی‌رویه این سوخت سوق داد.
 
وی با اشاره بر لزوم اصلاح ساختاری و مقدمات آن گفت: ابتدا می‌بایست مردم را در تحمل هزینه‌های ناشی از کم کاری دولت‌ها و مجلس در واقعی سازی قیمت‌ها توانمند کرد و سپس کل قیمت‌ها را اصلاح کرد.
 
این عضو کمیسیون انرژی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: اقتصاد آزاد جواب خواهد داد و اولویت اول ما دوگانه‌سوز کردن خودروها نیست بلکه تردد بیش از 12 میلیون موتورسیکلت در سطح شهرها و آلایندگی ناشی از آنها است که در این خصوص کاری انجام نشده است.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: