به گزارش شهرداری نیوز ،مهندس سید جعفر تشکری هاشمی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، در این جلسه با تاکید بر ساماندهی فضای عمومی حمل و نقل شهری به شکلی مطلوب افزود: مهمترین بخش این کار، سامانبخشی به ایستگاههای اتوبوس، پایانه های تاکسی و توقفگاه های حمل و نقل عمومی در سطح شهر است.
وی با اعلام آغاز به کار مرکز نظارت هوشمند سازمان تاکسیرانی تهران، تأکید کرد: سیستم های کنترل هوشمند تاکسی ها در اغلب پایانه های تاکسیرانی راه اندازی شده اند و پایانه هایی که تا کنون به این سامانه تجهیز نشده اند نیز باید هر چه سریعتر به سیستم مذکور مجهز شوند.
هیچ مسافری در هیچ نقطه ای از تهران نباید بر زمین بماند
معاون شهردار تهران با اشاره به این که تا پایان دیماه باید نسبت به ساماندهی پایانه های اتوبوسرانی و تاکسیرانی اقدام شود، اظهار کرد: وضعیت پایانه ها به لحاظ احداث مسیر ورودی، خط کشی، علامتگذاری، وضعیت سکو، آسفالت، روشنایی، سرپناه و سرویس بهداشتی باید مورد ساماندهی قرار گیرد.
مهندس تشکری هاشمی با بیان این که هیچ مسافری در هیچ نقطهای از تهران نباید به دلیل کوتاهی در رسیدگی به ناوگان حمل و نقل عمومی بر زمین بماند، تصریح کرد: کوتاهی شرکتهای خصوصی در زمینه نظارت بر عملکرد اتوبوسها و تاکسیها به هیچ عنوان پذیرفته نخواهد شد.
وی با تأکید بر افتتاح تونل امیر کبیر طی هفتههای آینده و بررسی دقیق موضوع تردد در این تونل از منظر ترافیکی، افزود: تمامی فعالیتها در حوزههای اتوبوسرانی و تاکسیرانی، پارکبانها و پارکینگها و در مجموعه کلیه خدمات حمل و نقلی به صورت کامل به مناطق واگذار خواهد شد.
هر 22 منطقه تهران باید پارک آموزش ترافیک داشته باشد
معاون شهردار تهران با اشاره به این که سازمان حمل و نقل ترافیک صرفا ًنقش نظارتی بر عهده خواهد داشت، اظهار کرد: مناطق باید بودجههای مورد نیاز خود را در زمان بودجهبندی به موقع اعلام کنند تا بتوانند با دریافت بودجه مورد نیاز مسئولیتهای جدید را به خوبی بر عهده گرفته و به درستی انجام دهند.
مهندس تشکری هاشمی از آغاز دوره جدید نظارت ستادی بر وضعیت حمل و نقل و ترافیک 22 منطقه از روز شنبه سیام آذر خبر داد و گفت: از این پس هفته ای دو بازدید از سطح مناطق خواهیم داشت و مسائل و مشکلات حمل و نقلی هر منطقه را از نزدیک مورد بررسی و رسیدگی قرار خواهیم داد که بازدید نخست از منطقه 15 آغاز خواهد شد.
وی در پایان با تأکید بر اهمیت موضوع آموزش و ارتقای فرهنگ ترافیک خاطرنشان کرد: به این منظور در هر 22 منطقه تهران باید پارکهای آموزش ترافیک احداث شود و چنانچه منطقهای فاقد چنین امکانی است می بایست هر چه زودتر دست به کار شده و نسبت به احداث پارک آموزش ترافیک تا پایان سال 93 اقدام نماید.
48 پایانه تاکسیرانی در 22 منطقه تهران ساماندهی میشوند
بنابر این گزارش، معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق 22 گانه پایتخت نیز در این نشست فرسودگی ناوگان مینیبوسرانی و بخشی از ناوگان اتوبوسرانی، ضرورت نظارت هر چه بهتر و بیشتر بر عملکرد پارکبانها، نصب دیوارههای صوتی در محورهای پر سر و صدا، کمبود اعتبارات به منظور اجرای پروژه های حمل و نقلی و فقدان اعتبار جهت آموزش و ارتقای فرهنگ ترافیک را به عنوان مهمترین مسائل و مشکلات مناطق در حوزه حمل و نقل و ترافیک اعلام کردند.
گفنتی است در این جلسه میثم مظفر مدیر عامل سازمان تاکسیرانی تهران نیز با ارائه گزارشی تصویری از وضعیت 48 پایانه تاکسیرانی در 22 منطقه پایتخت، ضرورت ساماندهی هر چه سریعتر این پایانه ها به منظور خدماترسانی بهتر و بیشتر به رانندگان و مسافران تاکسی را مورد تاکید قرار داد.