روزنامه ایران: گلایه از قربانی شدن اخلاق در مسلخ سیاسی کاری بعضی رسانهها دیگر کاری است که از فرط تکرار ملال آور شده است. از اخلاق مدارترینها یکی روزنامه وزین کیهان است که برای زدن این و آن از هیچ آسمان و ریسمان بافتنی دریغ ندارد و ابا نمیکند از اینکه با جرثومه فساد دانستن و لایق مرگ دانستن جوانی که به هر دلیل مرتکب گناه و خطای شرب خمر شده است و مسموم، در افکار عمومی جامعه به انگ ترویج تندروی دچار شود.
کیهان دیروز در ستون «گفت و شنود» خود در حالی در اشاره به یادداشت روز یکشنبه عباس عبدی مدعی شده که روزنامه ایران بهعنوان روزنامه دولت خواستار آزادی مصرف مشروبات الکلی استاندارد است، که جان کلام عبدی در یادداشت تحت عنوان «دور برگردان فرهنگی» ضرورت رها نکردن کوشش برای نفوذ در وجدان و ذهن مردم و دلبستن به برندگی قانون، خواه از راه مجازات و خواه از راه آزادسازی است.
اگر هم اشارهای به چنین پیشنهاداتی شده مثالی است از این اشتباه رایج که مسائل فرهنگی را نمیتوان با چنین دوربرگردانهایی حل کرد. عباس عبدی نیز روز گذشته در واکنش به ادعای کیهان نوشت: «در حال خوشبینانه نویسنده کیهان یا یادداشت را نخوانده یا متوجه نشده چون تیتر یادداشت نشان دهنده محتوای آن نیز هست و آن بخش از مطلب هم نقل قول مستقیمی است که از یکی از آشنایان به امور حوزوی نوشته است.
و در پی توجیه شرعی شکلی از نادیده نگرفتن صرف مشروبات الکلی بوده است و نوشته من در نقد ورود آن است ولی این افراد بی توجه به نقل قول مستقیم آن را به بنده منتسب نموده اند.از طرف دیگر پرسش این است کسانی که قادر به خواندن یک متن ساده نیستند چرا خود را وارد این نوع مجادلات می کنند؟