جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: پنجشنبه، 25 مرداد 1397     
کاهش ساعات درسی پایه‌های چهارم تا نهم

 

وزیر آموزش و پرورش گفت: از آغاز سال تحصیلی جدید ساعات درسی دوره دوم ابتدایی و دوره اول متوسطه 2 ساعت در هفته کاهش می یابد.

به گزارش ایرنا، سید محمد بطحایی چهارشنبه شب در مراسم گرامیداشت یکصدمین سالگرد تاسیس آموزش و پرورش گناباد در این شهرستان خراسان رضوی افزود: ساعات کاهش یافته از درس به فعالیتهای فوق برنامه و آشنایی دانش آموزان با ظرفیتهای هر منطقه اختصاص می یابد.

وی اظهار داشت: لایحه نظام رتبه بندی معلمان نیز آماده شده و اواخر هفته آینده به دولت ارائه می شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: در صورت تصویب این لایحه مسیر شایسته سالاری در آموزش و پرورش هموار شده و با پرداخت حقوق متناسب با رتبه، بهره وری در این بخش افزایش می یابد.

بطحایی ارتقای جایگاه و منزلت آموزش و پرورش در راستای سند تحول بنیادین را مهمترین رویکرد دولت دانست و افزود: این سند از تمام الزامات برای دستیبابی به هدف مزبور برخوردار است و باید با رفع موانع و مشکلات و هموار کردن مسیر، این بخش به جایگاه واقعی خود دست یابد.

وی اظهار داشت: در این راستا مدیریت مدارس مورد توجه قرار دارد و اختیارات ابتکاری مدیران برای کاهش مشکلات افزایش می یابد.

بطحایی گفت: آموزش و پرورش متناسب با پیشینه و ظرفیتهای غنی فرهنگی و اجتماعی نقاط مختلف کشور اعتلا نیافته و تا دستیابی به افق مورد نظر فاصله بسیار دارد.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش هنوز با کمبود بسیار امکانات و تجهیزات مواجه است و معلمان به عنوان رکن مهم تعلیم و تربیت کشور با تنگناهای معیشتی دست به گریبان هستند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: مدارس باید به محلی برای زندگی اجتماعی دانش آموزان تبدیل شود و آنان با حضور در مدارس انرژی مضاعف بگیرند و یادگیری نوعی شادی و نشاط در دانش آموزان ایجاد کند.

بطحایی اظهار داشت: آزمون های مستمر و سیطره مطلق آموزش در دوره ابتدایی باید کاهش یابد و دانش آموزان این مقطع در کنار تحصیل به فعالیتهای فوق برنامه و گروهی بیشتر بپردازند.

وی گفت: تا زمانی که معلمان با مشکلات معیشتی مواجه بوده و برای امرار معاش خود مجبور به داشتن شغل دوم باشند، دستیابی به اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دشوار است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: دولت دوازدهم تلاش می کند با کاهش این تنگناها و موانع به اهداف سند تحول بنیادین دست یابیم.

رئیس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با انتقاد از برخی سخنان کذب مبنی بر اجرای سند 2030 در آموزش و پرورش گناباد، اجرای سند تحول بنیادین و رتبه بندی معلمان را ضروری دانست و خواستار توجه بیشتر مسئولان ذیربط به این امر شد.

حمید بنایی همچنین خواستار احداث اردوگاه فرهنگیان با رویکرد مناطق کویری و استفاده از ظرفیتهای این بخش برای توسعه گردشگری در شهرستان گناباد شد.

حجت الاسلام حسن صادقی نسب امام جمعه گناباد هم توجه به مسائل پرورشی درکنار آموزش، ممنوعیت استفاده از کالاهای خارجی و ترویج بهره گیری از اجناس داخلی را از رویکردهایی دانست که باید در آموزش و پرورش مورد توجه قرار گیرد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: