جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: شنبه، 31 ارديبهشت 1401     
شهردار منطقه ۱۰ تهران مطرح کرد:
افزایش آسیب‌های اجتماعی و خالی شدن پهنه‌ها از سکنه با عدم نوسازی محله‌ای

 به گزارش اخبار مناطق 22 گانه تهرانی نیوز، شهردار منطقه ۱۰ تهران تاکید کرد: افزایش آسیب‌های اجتماعی و خالی شدن پهنه‌ها از سکنه با رکود و عدم نوسازی محله ای در منطقه ۱۰ ایجاد می‌شود.

جلسه بررسی موضوعات شهرداری منطقه ۱۰ در کمیسیون ماده پنج شهرداری تهران با حضور «رضا شرفی» شهردار و جمعی مدیران حوزه شهرسازی منطقه و «سید محمود فاطمی عقدا» دبیر کمیسیون ماده پنج شهرداری تهران و هیات همراه تشکیل شد.
 
 رضا شرفی در این جلسه، با اشاره به ویژگی‌های منطقه ۱۰ گفت: منطقه ۱۰، منطقه کوچک اما پر تراکمی از نظر جمعیت و بافت است به گونه‌ای که تراکم این منطقه، چهار برابر حد استاندارد و دو برابر میانگین تراکم در شهر تهران است و بیش از ۵۰ درصد آن را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد. 
 
وی با اشاره به پایین بودن سرانه‌های خدماتی و ضرورت نوسازی در منطقه اظهار کرد: متاسفانه زمین‌های بزرگ برای تغییر کاربری آنها به کاربری‌های خدماتی، رفاهی و فضای سبز در این منطقه بسیار کم است و زمین‌های موجود نیز دارای کاربری S هستند که این مسئله، زمینه حاکم رکود و عدم نوسازی در بافت منطقه را به همراه داشته است. ملک‌ها و زمین‌های ریزدانه‌ای زیادی در منطقه وجود دارد که برای فعال شدن آنها و تلاش برای نوسازی نیازمند یاری کمیسیون ماده پنج هستیم. 
 
وی کسر پارکینگ، نبود تسهیلات تشویقی برای نوسازی، حاکم بودن نظام سرقفلی در محورهایی مانند قزوین، عدم تمایل مالکان برای نوسازی به دلیل ضوابط موجود را از جمله مشکلات عدم نوسازی در منطقه برشمرد و ابراز کرد: بسته‌های تشویقی برای نوسازی در منطقه طراحی کرده‌ایم که در این بسته‌ها، به محدودیت‌های کنونی اشاره کرده و راهکارهای خروج از وضعیت موجود را هم ارائه داده‌ایم. 
 
فاطمی عقدا دبیر کمیسیون ماده پنج شهرداری تهران نیز گفت: در کمیسیون ماده پنج به دستور و تدبیر شهردار تهران به دنبال کارگشایی در امور شهرسازی مناطق و ایجاد بستری برای رفع موانع شهرسازی هستیم. 
 در ادامه این جلسه، موضوعاتی مانند تغییر کاربری پهنه قزوین از S به M، طرح ارتقای کیفی امامزاده معصوم (ع)، تغییر پهنه گذر پشت نواب از M به R، تقلیل معابر محورهای بزرگراه امام خمینی و خیابان کمیل و... مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: