جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: يکشنبه، 28 ارديبهشت 1393     
فرهنگ اصیل ایرانی - اسلامی ریشه در اخلاق و خودباوری ما دارد

به گزارش شهرداری نیوز، شهردار تهران طی سخنانی در مراسم نکوداشت دکتر محمد هادی ایازی گفت: بدون ارتباط با نخبگان در هیچ بخشی از جامعه؛ نه در حوزه اجتماعی، نه در حوزه مسایل سیاسی و نه در حوزه مسایل اقتصادی نمی شود موفق بود. در سایر حوزه ها این یک ضرورت است اما در حوزه فرهنگ بدون ارتباط با نخبگان هیچ کاری نمی شود انجام داد.

 محمدباقر قالیباف در این مراسم که با حضور وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جمعی از اهالی فرهنگ، هنر و اصحاب رسانه برگزار شد، ضمن عرض خیر مقدم به همه هنرمندان، نخبگان، پیشکسوتان عرصه فرهنگ و هنر، وزرای کابینه و ورزشکاران حاضر در جمع ابراز داشت: آن چیزی که برای حقیر به عنوان یک خدمتگزار در شهرداری تهران مهم است، آن است که برای همه نخبگان جامعه، مخصوصا برای هنرمندان عزیز خود احترام قائل شویم و آن ها را عزیز بداریم. چرا که اگر آن ها را عزیز بداریم فرهنگ ما روز به روز بالنده تر و بهتر خواهد شد.

وی افزود: اعتقاد ما بر این است که تلاش کنیم فرهنگ اصیل ایرانی، اسلامی و انقلابی خودمان را حفظ کنیم که این فرهنگ اصیل ریشه در اخلاق، ادب، بزرگی، خود باوری و عزت مندی در کشور ما دارد. باید به همدیگر محبت کنیم، اهل گذشت باشیم و وحدت داشته باشیم تا بتوانیم خدمتی به این ملت و مردم شریف، متدین و عزیز داشته باشیم.

شهردار تهران خاطر نشان ساخت: بدون ارتباط با نخبگان در هیچ بخشی از جامعه ، نه در حوزه اجتماعی، نه در حوزه مسایل سیاسی و نه در حوزه مسایل اقتصادی نمی شود موفق بود. در سایر حوزه ها این یک ضرورت است اما در حوزه فرهنگ بدون ارتباط با نخبگان هیچ کاری نمی شود انجام داد.

قالیباف در ادامه به خدمات دکتر ایازی در شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: یکی از ویژگی های ایازی که سابقه دوستی و رفاقت ما بالغ بر 35 سال است، این است که این ارتباط را برقرار کردند. این حرکت قابل تحسینی است که این ارتباط به دور از حواشی برقرار شده است چرا که امروز متاسفانه شاهد هستیم که حواشی بر متن کار غلبه پیدا می کند اما این روش ایشان قابل تحسین است.

شهردار تهران افزود: یکی از ویژگی هایی که در این دوره شهرداری تهران بیش از ارتباط با نخبگان در مسایل فرهنگی و اجتماعی اتفاق افتاد، آن است که این روش را نهادینه و ریل گذاری کردند. خیلی از کارها در کشور ما مقطعی و کوتاه مدت است به نحوی که با افراد می آید و با افراد هم می رود، اما ما از دفاع مقدس اینگونه تربیت شدیم، شهدا اینگونه به ما آموختند و مدیریت جهادی نیز اینگونه ما را تربیت کرده است که کارها را نهادینه کنیم و ما نیز سعی کرده ایم در هر کجا که کار می کنیم، کارهای ما اینگونه باشد.

وی ادامه داد: اطمینان می دهم این مسیر روز به روز به طور مضاعف در شهرداری تهران پیش رود و در خدمت به شما مردم شهر ادامه یابد. طبیعتا این روش برای کشور الگو خواهد شد. از این رو امیدوارم که بتوانیم در این مسیر حرکت کنیم. با حضور برادر عزیزم حجت الاسلام امرودی که خود از شخصیت های فرهنگی، علمی، فرهنگ دوست و هنردوست کشور هستند و مدت زیادی هم در قائم مقامی دکتر ایازی بودند نیز این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد و اگر عمری باقی بود، حتما در این دوره مدیریت شهرداری تهران شاهد اتفاقات بزرگ تری در عرصه فرهنگ و هنر در توسعه کالبدی، در بحث مسایل محتوایی و به صورت کمی و کیفی در شهرمان خواهیم بود.

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: منطقه 12 و محلی که الآن در اینجا هستیم مرکز شهر ما است، وقتی انسان در بقیه دنیا قدم می گذارد و مرکز شهر آن ها را می بیند در واقع هویت آن ها را مشاهده می کند، اما وقتی در مرکز شهر خود قدم می گذاریم شاهد هستیم که محل زندگی نیست. این در حالی است که باید دوباره زندگی را به مرکز شهر برگردانیم و هویت و مکتب تهران را مورد توجه قرار دهیم.

وی ادامه داد: ما مباحث جدی و زیادی داریم و این روزها و روزهای آینده حتما بیش از نیمی از وقت من متمرکز به حوزه های فرهنگی و اجتماعی است. بی شک با همفکری شما گام های جدی و اساسی را خواهیم برداشت.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: